ΌΛΗ η πορεία της Φαίης Σκορδά μέσα από ΦΩΤΟ- Πώς ήταν και πώς έγινε


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς.

Η Φαίη Σκορδά εκδήλωσε από πολύ μικρή έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες ενώ στο μπαλέτο θεωρούνταν μία από τις καλύτερες μαθήτριες. Παράλληλα, συμμετείχε σε όλες τις σχολικές γιορτές, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μετά την ενηλικίωσή της έφυγε για την Ιταλία. Ο αδελφός της ήδη σπούδαζε Ιατρική στη Φεράρα, όπου εγκαταστάθηκε και η ίδια τον πρώτο χρόνο των σπουδών της σε μια σχολή στην Μπολόνια, ένα πανεπιστημιακό τμήμα σπουδών θεάτρου, τεχνών και χορού. Εφόσον ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία πάνω στη Μελίνα Μερκούρη, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή της καριέρας της έγινε στο TV100, τον πρώτο δημοτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με συνέχεια τις πρωινές εκπομπές με το «Καλημέρα» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και έπειτα τον ερχομό της στην Αθήνα και την συνεργασία της με το ALTER. Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε τον Ιούνιο του 2010 και ύστερα ακολούθησε η ταυτόχρονη τη μεταγραφή τους στο MEGA, όπου έμειναν για τρία χρόνια πριν μετακομίσουν στον ΑΝΤ1, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι η οικογένειά τους θα γινόταν τριμελής.

Τώρα είναι μανούλα δύο αγοριών, πολύ αγαπητή στο κοινό και η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι θεαματική!

















c








\






































missbloom.gr





ΌΛΗ η πορεία της Φαίης Σκορδά μέσα από ΦΩΤΟ- Πώς ήταν και πώς έγινε ΌΛΗ η πορεία της Φαίης Σκορδά μέσα από ΦΩΤΟ- Πώς ήταν και πώς έγινε Reviewed by Unknown on 9:07:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.