Εγώ τελικά, γιατί σκατά σπουδάζω;


Μια ερώτηση που κανει καθημερινά η νεολαία στην Ελλάδα..Θα σας απαντήσω εγώ αφού μετα απο τόσα χρόνια δεν έχετε το μυαλο να απαντήσετε σε αυτή την αυτονόητη ερώτηση!

Σίγουρα για να μην βγείς στην αγορά γινεις δημόσιος υπάλληλος και να απαιτείς να σε πληρώνει-ταίζει η κοινωνία!!

Σπουδάζει φίλε κάποιος γιατί πιστεύει στον εαυτό του ,στις ικανότητες του, στην φαντασία του ,στον ενθουσιασμό του ,στην διορατικότητά του,στην δημιουργικότητά του !

Οι σπουδές του δίνουν τα εφόδια και τα γερά θεωρητικά θεμέλιά που χρειάζονται για να προσπαθήσει κάποιος μαζί με τα προαναφερόμενα να
ολοκληρώσει αυτο που με την νεανική ορμή επιζητά στην ζωή του!

Μόλις κάποιος τελειώσει τις σπουδές του πρέπει να πάει δίπλα σε καποιον πιο εμπειρο απο αυτόν στο ίδιο αντικείμενο και να μάθει στην πράξη αυτά που σπούδασε δηλαδη να γίνει κατα τον ΣΩΚΡΑΤΗ "παραστάτης"!!

Μετά απο ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που επιλέγει ο καθένας ότι είναι αρκετό μπορεί να ανοίξει τα φτερά του και να ακολουθήσει τον δρόμο του και πιστέψτε με το συντριπτικά πιθανότερο ειναι να ΠΕΤΎΧΕΙ!!

Σας μιλάω εκ πείρας!!!

Διστυχώς όμως έαν ξεκινάς την ζωή σου με μια ερώτηση που η απάντηση πρέπει να ειναι αυτονόητη και ξεκάθαρη απο την αρχή του ωραίου αυτού ταξιδιού ,και εσύ την ψάχνεις όπως κοιτά η αγελάδα το τρένο, καλύτερα τράβα γλύψε χεσμένα σόβρακα να γινεις ενας δημοσιοϋπαλληλάκος όπως μερικά εκατομμύρια συμπολιτών σου και ρίξε τις ευθύνες στον κάθε τυχάρπαστο που μας κυβερνά!

Λυπάμαι ,λυπάμαι πολύ!

αναγνωστης
ksipnistere.com

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: Εγώ τελικά, γιατί σκατά σπουδάζω; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet


Εγώ τελικά, γιατί σκατά σπουδάζω; Εγώ τελικά, γιατί σκατά σπουδάζω; Reviewed by Unknown on 10:37:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.