Βρετανία: Αυτόματος πωλητής προφυλακτικών αποφασίζει αν θα κάνετε σεξ!


Μετά από έρευνα της βρετανικής ιστοσελίδας γνωριμιών Match, που αποκάλυψε ότι το ένα τρίτο των Βρετανών αποφασίζει να κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού, μόνο αν έχει πιει μερικά ποτηράκια, τοποθετήθηκε στο Λονδίνο ο αυτόματος πωλητής προφυλακτικών «Johnny Be Good»

Σε κεντρικό σημείο του Λονδίνου τοποθετήθηκε πρόσφατα ένας αυτόματος πωλητής προφυλακτικών, διαφορετικός από τους συνηθισμένους, αφού αποφασίζει ότι μόνο όσοι από τους υποψήφιους αγοραστές δεν είναι μεθυσμένοι θα κάνουν σεξ!

Τον πρωτότυπο αυτόματο πωλητή προφυλακτικών τοποθέτησε η βρετανική ιστοσελίδα γνωριμιών Match, μετά από έρευνα που έκανε σχετικά με τα πρώτα ραντεβού των singles και το ποτό. Η σχετική έρευνα κατέδειξε ότι οι μισοί άντρες στην χώρα και το 36% των γυναικών δεν αισθάνονται αυτοπεποίθηση να κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού, αν δεν έχουν πιει πρώτα μερικά ποτηράκια αλκοόλ.



Μετά την έρευνα η ιστοσελίδα τοποθέτησε σε κεντρικό σημείο στη βρετανική πρωτεύουσα τον «Johnny Be Good», τον αυτόματο πωλητή προφυλακτικών, που πριν δώσει προφυλακτικά στους υποψήφιους αγοραστές, τους καλεί να κάνουν ένα αλκοτέστ σε ειδική συσκευή που ανιχνεύει το αλκοόλ και που είναι ενσωματωμένη στον αυτόματο πωλητή. Μετά το αλκοτέστ ο καταναλωτής λαμβάνει χαρτάκι με την ανάλυση του αλκοόλ στο αίμα του και αν βρεθεί «νηφάλιος» θα πάρει το «πολύτιμο» προφυλακτικό.

Η ιστοσελίδα υποστήριξε ότι με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν κάτι για το οποίο αργότερα θα μετανιώσουν. Όμως, υπάρχει και η αντίθετη άποψη. Η Jane Anderson, ερευνήτρια σεξουαλικής υγείας, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι η μέθοδος αυτή είναι παρακινδυνευμένη, καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

«Η άρνηση στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην διανομή προφυλακτικών θα μπορούσε να οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές, αυξάνοντας τον κίνδυνο για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα», δήλωσε η Anderson



Βρετανία: Αυτόματος πωλητής προφυλακτικών αποφασίζει αν θα κάνετε σεξ! Βρετανία: Αυτόματος πωλητής προφυλακτικών αποφασίζει αν θα κάνετε σεξ! Reviewed by Unknown on 12:24:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.