Η selfie που προκάλεσε χαμό


Η Jessica Alba και το... φάντασμα

Μια παράξενη selfie ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η σταρ του Hollywood Jessica Alba και τα σχόλια «πήραν φωτιά». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, όταν η ηθοποιός έβγαλε τη φωτογραφία και την κοίταξε για να την ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, τρόμαξε!

Κι αυτό γιατί παρατήρησε κάτι πολύ περίεργο και συγκεκριμένα μια μυστηριώδη φιγούρα σαν «φάντασμα» πίσω της να την κοιτάει. «Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το τρομακτικό» έγραψε η ίδια ανεβάζοντας την φωτογραφία που έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο, θραύση. Η φιγούρα πίσω από την Jessica Alba μοιάζει όπως λένε οι περισσότεροι με μια γυναίκα με σκούρα μαλλιά να κοιτάει την ηθοποιό και να στέκεται σε απόσταση πίσω από αυτήν. Άλλοι πάλι λένε ότι είναι ξεκάθαρα ένας αδύνατος άνδρας. Φυσικά μόλις οι θαυμαστές της είδαν την φωτογραφία άρχισαν να σχολιάζουν ότι μοιάζει πραγματικά με φάντασμα και ότι είναι τρομακτικό.

«Ω Θεέ μου, αυτό που φαίνεται πίσω... μοιάζει με έναν τρομακτικό άνδρα στο παρασκήνιο Jessica Alba» είπε ένας θαυμαστής της ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάψω το σπίτι, αν ήμουν στη θέση σου, είμαι τόσο τρομαγμένος». Μερικοί θαυμαστές της δημοφιλούς ηθοποιούς το πήγαν ένα βήμα ακόμη παραπέρα αναφέροντας ότι το φάντασμα αυτό θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα το πνεύμα του εκλιπόντα τραγουδιστή David Bowie, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή. Ωστόσο υπήρξαν και οι πιο ψύχραιμοι οι οποίοι σχολίασαν ότι το πιθανότερο είναι να είναι ένα «παιχνίδι» του φωτός που δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση και αντανάκληση ή πολύ απλά κάποιος που στέκεται κοντά και αντανακλά εκεί. Η φωτογραφία πάντως συγκέντρωσε πάνω από 100.000 likes και επίσης χιλιάδες σχόλια.



Πηγή: sport-fm.gr


Η selfie που προκάλεσε χαμό Η selfie που προκάλεσε χαμό Reviewed by Unknown on 7:53:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.