Angelina Jolie: Τι συμβολίζουν τα τρία νέα τατουάζ της;


Eίναι γνωστή η αδυναμία της Angeina Jolie στα tattoo. Από έφηβη ακόμα και κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην μεγάλη οθόνη, είχε αρχίσει να κάνει tattoo, την αγάπη για τα οποία δεν απαρνήθηκε ακόμα και τώρα που μπαίνει στην 5η δεκαετία της ζωής της.

Ενώ οι φήμες οργιάζουν ότι η οσκαρική ηθοποιός πάσχει από νευρική ανορεξία και ότι είναι μόλις 37 κιλά, εκείνη βρίσκεται στη Καμπότζη για τη νέα της ταινία, που τιτλοφορείται «First they killed my father».

Την Κυριακή, λοιπόν, η κυρία Pitt, έκανε ακόμα τρία τατουάζ, που κάλυψαν σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης της και τα οποία συμβολίζουν την ειρήνη, την αγάπη και την καλή ζωή.



Τα tattoo φαινομενικά ανήκουν στο στιλ της yantra, μιας βουδιστικής φιλοσοφίας. Παρόλα αυτά, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι αυτής της φιλοσοφίας ή απλά ανήκουν σε αυτό το στιλ!



Η ηθοποιός έχει περίπου 12 tattoo, τα οποία επιδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. Άλλωστε τα περισσότερα είναι σε εμφανή σημεία.



Angelina Jolie: Τι συμβολίζουν τα τρία νέα τατουάζ της; Angelina Jolie: Τι συμβολίζουν τα τρία νέα τατουάζ της; Reviewed by Unknown on 8:10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.