Πως φοράμε σωστά τις φαρδιές παντελόνες της νέας σεζόν με καμπάνα ή χωρίς;





Με την τάση των skinny παντελονιών να ξεθωριάζει σταδιακά σταθερά, η επάνοδος της loose φόρμας επανέρχεται με τους δικούς της κανόνες Εμείς τους καταγράψαμε

Τα wide legs παντελόνια κερδίζουν έδαφος στα στιλιστικά στρατόπεδα με τις απανταχού fashionistas να τα προτιμούν όλο και περισσότερο στις καθημερινές τους εμφανίσεις έναντι των εφαρμοστών skinny jeans που φαίνεται να μειονεκτούν από το χάρτη των πιο hot τάσεων της μόδας του σήμερα.

Πως θα φορέσουμε όμως τα αγαπημένα μας παντελόνια και τζιν σε φαρδιά γραμμή και πως θα κρατήσουμε τις ισορροπίες στις φόρμες; Με γνώμονα τις πιο stylish street style εμφανίσεις ανά τον κόσμο επιλέξαμε τους ιδανικότερους συνδυασμούς και καταγράψαμε τα do’s και dont’s των παντελονιών σε φαρδιά γραμμή.












– Προσοχή στον όγκο.


Είτε επιλέξετε ένα παντελόνι με καμπάνα είτε ένα σε ίσια δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε και στις δύο περιπτώσεις. Οι super ογκώδεις φόρμες αντί να σας χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ θα περιοριστούν μόνο στους έξτρα πόντους στη σιλουέτα σας.


– Μακριές ή cropped;


Ναι και στις δύο αρκεί να συνδυαστούν με τα σωστά παπούτσια. Τα φλατ δεν κολακεύουν καθόλου τις μακριές παντελόνες εν αντιθέσει με τα ψηλοτάκουνα που επιμηκύνουν με μιας τη σιλουέτα μας. Οι cropped ταιριάζουν ακόμα και με τα αγαπημένα σας sneakers. Καιρού θέλοντος και στυλ επιτρέποντος τα mules αποτελούν τον πιο μοντέρνο συνδυασμό και για τις δύο. Και όχι τα ξώφτερνα mules δεν φοριούνται με καλσόν οπότε θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα.


– Printed ή μονόχρωμες;


Ξεκινήστε με μία μονόχρωμη για να συνηθίσετε τη νέα της φόρμα και να χτίσετε του αγαπημένους σας συνδυασμούς και εν συνεχεία επενδύστε σε ένα ζωηρό μοτίβο που θα συνοδεύσει με στυλ τα Ανοιξιάτικα looks και θα χαρίσει χρώμα σα βαρετά looks του γραφείου καθώς συνδυάζετε υπέροχα τόσο με λευκά πουκάμισα όσο και με κρουαζέ τοπ.





– Με τι πανωφόρι τις συνδυάζουμε;


Οι υφασμάτινες παντελόνες λατρεύουν τα σακάκια και τα blazers όσο ένα deux pieces το σετάκι του. Με μία ζ΄ώνη σφιχτά δεμένη μπορείτε να χαρίστε στο λοοκ ένα θηλυκό κόψιμο της μέσης με σωστές άνω και κάτω αναλογίες. Για πιο casual επιλογές μην διστάσετε να φορέσετε πάνω από την υφασμάτινη παντελόνα σας το αγαπημένο τζιν τζάκετ από τα 90s ή το cozy παλτό σας αφήνοντας έκθετα τα αέρινα τελειώματα της να ανεμίζουν στυο διάβα σας κάτω από το μίντι μάλλινο πανωφόρι σας.


Πως φοράμε σωστά τις φαρδιές παντελόνες της νέας σεζόν με καμπάνα ή χωρίς; Πως φοράμε σωστά τις φαρδιές παντελόνες της νέας σεζόν με καμπάνα ή χωρίς; Reviewed by Unknown on 7:02:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.