Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτισαν τον Παντελή Παντελίδη


Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή – Δείτε το φωτορεπορτάζ


Στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο δημοφιλής καλλιτέχνης Παντελής Παντελής, συνοδευόμενος από χιλιάδες κόσμου που θέλησαν να βρεθούν κοντά του και να του πουν το «τελευταίο αντίο».

Το λαϊκό προσκύνημα αλλά και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε κλίμα οδύνης για τον πρόωρο και άδικο χαμό του, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του η οποία έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και ψιθυρίζοντας: «Πού πας παιδί μου;».



Η σορός του Παντελή Παντελίδη έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, τη γειτονιά όπου μεγάλωσε, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής, που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη». Οι χιλιάδες κόσμου βρέθηκε κοντά του για να τον αποχαιρετίσει, ενώ δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες στο σημείο.



Στην εκκλησία βρέθηκαν και συνάδελφοί του, όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Αντύπας, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Άντζελα Δημητρίου κ.ά. «Δεν υπάρχουν λόγια. Έφυγε ένα αγγελούδι. Δεν επιτρέπεται να χάνονται τέτοια παιδιά. Κανείς δεν μπορούσε να βρει τι τον άγγιζε στον Παντελίδη. Είχε χάρισμα από το Θεό, από τη φύση», τόνισε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. «Είναι αμαρτία. Ένα παιδί 33 χρονών. Τους γονείς του τους γνωρίζω πολλά χρόνια», πρόσθεσε.





Ο αυτοδίδακτος Παντελής Παντελίδης ξεπήδησε μέσα από το YouTube και συγκέντρωσε τη λατρεία στο πρόσωπό του. Τα τραγούδια του έφταναν μέχρι και τα 15 εκατ. χτυπήματα, γεγονός μοναδικό για τα δεδομένα του ελληνικού ίντερνετ.



Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του, με μηνύματα και λουλούδια στο κατάστημα που διατηρεί στη Νέα Ιωνία. Σημειώματα, λουλούδια και κεριά συγκεντρώθηκαν και στο σημείο του δυστυχήματος.



Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος


Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτισαν τον Παντελή Παντελίδη Χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτισαν τον Παντελή Παντελίδη Reviewed by Unknown on 4:24:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.