Super League – 21η αγωνιστική: Γιορτή στη Λεωφόρο, δυνατές μάχες σε Χανιά, Λιβαδειά


Ξεκίνημα για την 21η αγωνιστική ημέρα της Super League με το ενδιαφέρον να είναι στη Λεωφόρο. Εκεί στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Ξάνθη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα παρουσιαστούν τα 9 μεταγραφικά αποκτήματα και αναμένεται να αποθεωθούν.

Πρόκειται για τους Μπουμάλ, Μέστο, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Λέτο.

Μάλιστα ο Βιγιαφάνες με τον Μολέδο αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα για τους «πράσινους» που έχουν πολλές απουσίες.

Σε οκτώ συνολικά παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς τέθηκε off χθες ο Λούκας Εβαντζελίστα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπεργκ, Τελάντερ, Μαμούτε, Σάντσεθ, ο Μέστο που ταλαιπωρείται από ίωση και οι τιμωρημένοι Αμπέντ και Κουτρουμπής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο ανεβασμένος Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που έχει στον πάγκο του για υπηρεσιακό τεχνικό τον Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Επίσης ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό και θέλει να γυρίσει στις νίκες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παίζουν τα ρέστα τους για τις ελπίδες που έχουν για την παραμονή.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο (6/2)

Πλατανιάς – Αστέρας 15:00 (NS3)

Λεβαδειακός – Πανθρακικός 17:15 (NS1)

Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη 19:30 (NS2)

Κυριακή (7/2)

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα (NS2)

Ατρόμητος – ΑΕΚ 17:15 (NS2)

Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής 17:15 (NS7)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 19:30 (NS1)

Δευτέρα (8/2)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 19:30 (NS1)


Super League – 21η αγωνιστική: Γιορτή στη Λεωφόρο, δυνατές μάχες σε Χανιά, Λιβαδειά Super League – 21η αγωνιστική: Γιορτή στη Λεωφόρο, δυνατές μάχες σε Χανιά, Λιβαδειά Reviewed by Unknown on 2:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.