Ποιό στύλ μαλλιών σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου!!!


Και βέβαια, η Αστρολογία μπορεί να μας δώσει τα φώτα της για το haircut που σας ταιριάζει Staxtopoutes μου .


Τα ζώδια μπορούν να σου δώσουν συγκεκριμένες τάσεις και στυλ που ταιριάζει σου ταιριάζουν αλλά και να επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία σας και την ζωή σας ξεκλειδώνοντας την ψυχοσύνθεση και τα θέλω σας!


Τι λέτε πάμε να δούμε τι στυλ μαλλιών σας προτείνει το ζώδιο σας;

[post_ad]

Κριός


H γυναίκα Κριός έχει αστείρευτη ενέργεια και είναι δυνατή τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Στα θετικά της: Γενναιόδωρη, δυναμική, επιβλητική, αποφασιστική, πρωτοπόρα, θαρραλέα, ενεργητική, αγαπά την ελευθερία. Στα αρνητικά της: Εγωπαθής, εγωιστής, επιπόλαιη, επιθετική, ζηλιάρα, παρορμητική, εριστική, ευέξαπτη, ανυπόμονη. Το συγκεκριμένο λουκ στα μαλλιά είναι εντυπωσιακό και προϋποθέτει όρεξη ως προς την «κατασκευή» του. Φιλάρεσκο και ανέμελο, ένας «ναός» της τρίχας για κάθε θηλυκό κριάρι που νιώθει ότι η κόμη του είναι η ίδια του η αφεντιά. Το κομμωτήριο είναι από τα αγαπημένα στέκια μιας Κριού.


Το χρώμα και το στυλ των μαλλιών που επιλέγετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την τόλμη και την αίσθηση περιπέτειας που σας χαρακτηρίζει. Δοκιμάστε πρώτες μια νέα γραμμή η τάση, διαφορετικά θα έχετε την αίσθηση ότι …κάτι δεν σας πάει! Στην ίδια λογική επιλέξτε και τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας. Πάντα προϊόντα που είναι τα τελευταία trends της μόδας κι έχουν στιγμιαίο αποτέλεσμα, γιατί είστε φοβερά ανυπόμονες και εκνευρίζεστε με κάτι που παίρνει πολύ χρόνο και κόπο για να γίνει.





Ο Άρης που σας κυβερνά σε κάποια στιγμή της ζωής σας θα επιχειρήσει να σας εισάγει στον κόσμο του κόκκινου. Μαλλιά δηλαδή με φλογερές ανταύγειες, κόκκινο ή ρουμπινί χρώμα.






Σας πηγαίνουν περισσότερο τα ριζοσπαστικά, πρωτοποριακά, κοντά και προκλητικά στυλ κόμμωσης που χρειάζονται μικρή προετοιμασία και περιποίηση. Και βέβαια οι κομμωτές δεν είναι δα κι απαραίτητοι. Στο κάτω-κάτω τι παραπάνω ξέρουν;






Ταύρος


Ανάγκη για σταθερότητα και λατρεία της ύλης. Μέσα από τη συσσώρευση και τη διατήρηση της ύλης, είτε αυτό είναι τα χρήματα και οι ανέσεις είτε τα πρόσωπα και οι σταθερές σχέσεις, η γυναίκα Ταύρος αισθάνεται την ασφάλεια και μπορεί να λειτουργήσει άκρως αισθησιακά και ζεστά. Στα θετικά της: Πνεύμα πρακτικό που επιζητεί ασφάλεια και ηρεμία, υπομονετική, επίμονη, στοργική, εκλεκτική, φιλότιμη. Στα αρνητικά της: Μνησίκακη, οκνηρή, ξεροκέφαλη, πεισματάρα, ισχυρογνώμων. Το «ύφος» των μαλλιών της την καθορίζει. Διαθέτει δυναμική εικόνα και ακόμα πιο δυναμικό λόγο. Δεν θα έλεγε όχι σε ανταύγειες, δε θα έλεγε όχι σε φυσικές, ατίθασες πλην απαλές μπούκλες. Θα έλεγε σίγουρα όχι σε ροζ τούφες ή σε οτιδήποτε εξτρίμ.


Η πεμπτουσία της θηλυκότητας, της πρακτικότητας και του αισθησιασμού είναι δώρα, που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σας χαρίζει απλόχερα.


Απολαύστε λοιπόν την απλότητα ενός φυσικού στυλ που όμως υπογραμμίζει και την hot πλευρά σας.









Τα κομμένα σε άνισα μήκη μαλλιά που πέφτουν απαλά σε κυματισμούς στον ώμο τους θα ήταν μια πολύ ωραία επιλογή.





Δεν σας ταιριάζουν οι συχνές αλλαγές στην κόμμωση σας και νοιώθετε πολύ σίγουρες όταν έχετε καταλήξει στο στυλ που σας πηγαίνει περισσότερο, κάτι σε κομψό και «συγκρατημένο». Όταν βρείτε το κούρεμα που σας κολακεύει μείνετε πιστές σε αυτό, αφού αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας.


To χρώμα σας γήινο ζεστό, πλούσιο, φρέσκο σχεδόν φυσικό τι καλύτερο από το Bronde;





Με ανάλογο τρόπο να χρησιμοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης και styling των μαλλιών σας. Τα προϊόντα που υπόσχονται θεαματικές αλλαγές δεν κάνουν για σας και πολύ καλά κάνετε που δεν ενθουσιάζεστε, παρακάμπτοντας έτσι τους κινδύνους ενός …φρικαλέου λάθους.


Η Αφροδίτη συνήθως σας χαρίζει πλούσια σε πάχος και υγιή μαλλιά, που μπορείτε να τα στολίζετε διακριτικά με διάφορα αξεσουάρ.





Ο κομμωτής σας είναι αυτό που λένε «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». Αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε!


Δίδυμοι






Η γυναίκα Δίδυμος αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, την κίνηση και την αλλαγή. Έχει το χάρισμα της επικοινωνίας, ενώ κάποιοι θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν και ελαφρώς περίεργη. Τα θετικά της: Επικοινωνιακή, ευπροσάρμοστη, με εξυπνάδα και αντίληψη. Τα αρνητικά της: Διπλοπρόσωπη, ιδιότροπη, ασυνεπής. Τολμάει να πατήσει μονοπάτια απάτητα και επιλέγει πιο «προχώ» κουρέματα. Δεν τη νοιάζει το μήκος των μαλλιών κι ας είναι συνδυασμένο με τη θηλυκότητα. Αυτή επιλέγει να προβάλει την ανυπόταχτη πλευρά της και να δηλώνει με την παρουσία της ότι δε συμβιβάζεται εύκολα. Όλα αυτά φυσώντας τη φράντζα από το πρόσωπό της με αυταρέσκεια.





Το κέφι, η διασκέδαση και η παιχνιδιάρικη άποψη για την ζωή θα πρέπει να είναι αναπόσπαστα κομμάτια και του στυλ που υιοθετείτε για τα μαλλιά σας.


Και ξέρετε βέβαια πως ούτε η διάρκεια ούτε η μονιμότητα ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας. Γι αυτό μην διστάσετε να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα η χρώμα μαλλιών σε τακτική βάση.


Μπορείτε επίσης να δοκιμάζετε διαφορετικές αποχρώσεις την ίδια στιγμή. Τα hair chalkμαλλιών φτιάχθηκαν ειδικά για σας, μιας και προσφέρουν την ποικιλία και την δημιουργικότητα που σας αρμόζει.









Προτιμείστε αέρινα και νεανικά στυλ που έχουν κίνηση και δεν είναι στυλιζαρισμένα. Τα άνισα μήκη είναι ιδανικά ενώ οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις ταιριάζουν απόλυτα με την δισυπόστατη φύση που σας χαρίζει ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής.





Διαλέξτε προϊόντα που δίνουν την δυνατότητα για μια νέα και διαφορετική άποψη για τα μαλλιά, φροντίζοντας ωστόσο να μην το παρακάνετε με τις δοκιμές. Η περιέργεια έφαγε τη γάτα, λέει η παροιμία, ας μην φάει και τα …μαλλιά σας.





Οι κομμωτές, σας είναι περισσότερο χρήσιμοι ως πληροφοριοδότες. Μια και μόνη επίσκεψη σας αρκεί για να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο…


Καρκίνος


Μια φράση που συνοψίζει την ουσία του ζωδίου είναι η φράση: «Θέλω να ξέρω τι υπάρχει από πίσω». Αν η γυναίκα Καρκίνος δε γνωρίζει το πως και το γιατί κρατάει στάση άμυνας και επιφύλαξης. Στα θετικά της: Συναισθηματική, προστατευτική, οικονόμος, αγαπάει την οικογένεια και την παράδοση. Στα αρνητικά της: Εσωστρεφής, ανασφαλής, τσιγκουνιά, αφέλεια, υπερευαισθησία, ιδιοτροπία. Η κόμη της μπορεί να μην υπογραμμίζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά της διότι όσο οξυμένες σχέσεις και να επιδιώκει να δημιουργεί η Καρκίνος, τόσο αποφεύγει τις οξυζεναρισμένες άκρες στο μαλλί, τις επιμελώς ατημέλητες λεπτομέρειες και προτιμά μια συμβατική τοποθέτηση απέναντι στο θέμα. Αδιάφορη ενίοτε, εάν εξαιρέσει κανείς το χρώμα που μπορεί να «τσαχπινίζει» μερικές φορές.


Η ευαίσθητη κυκλοθυμική και συναισθηματική ενέργεια της Σελήνης, που κυβερνά το ζώδιο σας, συνάδει και με το στυλ της κόμμωσης σας. Το στοίχημα είναι κάπως δύσκολο αλλά σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Η ασφάλεια και η άνεση μιας δοκιμασμένης λύσης, θα πρέπει να συνδυάζεται με μικρές καθημερινές αλλαγές η διαφοροποιήσεις, αντιπροσωπευτικές της συναισθηματικής σας κατάστασης.


Προτιμείστε κουρέματα με τα μαλλιά να πέφτουν απαλά γύρω από το πρόσωπο σας η μπούκλες που καλύπτουν χαριτωμένα το μισό σας πρόσωπο, για να νιώθετε την απαλότητα των μαλλιών σας στο δέρμα σας.


Τα bob κουρέματα είναι για εσάς!







Φυσικά, σας αντιπροσωπεύει και κάθε παραδοσιακό στυλ χτενίσματος, ιδιαίτερα όταν οι αναμνήσεις σας το συνδέουν με ευχάριστες καταστάσεις του παρελθόντος. Αντίθετα, κάθε αλλαγή ουσιαστικά σηματοδοτεί την διάθεση σας να ξεχάσετε και να ανοίξετε έναν νέο κύκλο ζωής.





Οι αλλαγές κομμωτών δεν συνιστώνται ακόμη και αν σας …τάξουν, αφού είναι βέβαιο πως θα περάσει πολύς καιρός για να σταματήσετε να νοιώθετε άβολα και να γκρινιάζετε.





Διαλέξτε τα προϊόντα των μαλλιών σας …παρορμητικά, ακολουθώντας κυρίως την διαίσθηση σας και όχι τις όποιες «σύγχρονες επιταγές».


Λέων


Της αρέσει η διασκέδαση, η ψυχαγωγία και αγαπά τα παιδιά γιατί κατά βάθος είναι και αυτή ένα παιδί. Στα θετικά της: Υπερήφανη, αγέρωχη, κοινωνική γενναιόψυχη, διαθέτει διαχυτικότητα, ηγετικές ικανότητες και αυθορμητισμός. Στα αρνητικά της: Ματαιόδοξη, αλαζόνας, κυριαρχεί ο αυταρχισμός και η υπεροψία. Τα μαλλιά της είναι η δύναμή της, είναι ο Σαμψών του ζωδιακού κύκλου. Με μία λέξη «μαλλούρα». Μακριά, δυνατά και πάντα στην… τρίχα. Τα προϊόντα για καλλωπισμό της κόμης καθώς και τα πιστόλια, ψαλίδια και σεσουάρ είναι από τα αγαπημένα της γκάτζετ. Ο μισός προϋπολογισμός του μηνιαίου budget της εκεί καταναλώνεται. Η Λιονταρίνα επιβάλλεται μέσω της πλούσιας χαίτης της.





Οι Λέοντες, αν μη τι άλλο είναι γνωστοί για την παραδοσιακή χαίτη των μαλλιών τους, που ακόμη κι αν είναι κοντά κομμένα τονίζεται με κάποιο τρόπο. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να …αρνηθείτε την φυσική σας γραμμή. Σας πηγαίνουν επίσης τα τολμηρά και δραματικά στυλ που τραβούν την προσοχή και τον θαυμασμό πάνω τους.


Ο Ήλιος κυβερνήτης του ζώδιου σας, απαιτεί μια διαρκή λάμψη στα μαλλιά σας, που μπορείτε να την αποκτήσετε με τεχνητό τρόπο. Το καλύτερο όμως είναι να τοποθετήσετε λίγες χρυσίζουσες λάμψεις γύρω από το πρόσωπο σας, σαν στέμμα. Χρυσό για τα ξανθά μαλλιά, χάλκινο για τα κάστανα ή τα κόκκινα και αστραφτερό βυσσινί για τα μαύρα.





Καλά όλα αυτά αλλά είναι λιοντάρι κάποια στιγμή θα ακούσεις την καρδιά σου και θα κάνεις blonde!





Συχνά δαπανείτε τα …μαλλιά της κεφαλής σας για προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών αλλά τις περισσότερες φορές αξίζει πραγματικά τον κόπο, αφού έτσι αξιοποιείτε ένα από τα βασικά ατού σας. Για σας είναι οι τρέσες και τα extension οπότε πείτε σε γνωστούς και φίλους να το πάρουν απόφαση πως για τα μαλλιά σας θα επενδύεται πάντα ένα σεβαστό badget!









Η σχέση με τον κομμωτή σας θα πρέπει να είναι μια σχέση λατρείας. Αν δεν είστε η θεά του, δεν σας κάνει.





Παρθένος


Η «Παρθένα» είναι τελειομανής και έχει καλές κριτικές ικανότητες. Της αρέσει η τάξη, η καθαριότητα και η ευπρέπεια. Στα θετικά της: Αναλυτική, μετριόφρον και σεμνή με εντιμότητα και απλότητα, μεθοδική, εργατική, παρατηρητική. Στα αρνητικά της: Σχολαστική, κακεντρεχής, ιδιότροπη, τελειομανής, με άγχος, νευρικότητα και ιδιοτροπία. Αν τα μαλλιά της δεν ήταν τα μαλλιά της θα ήταν η παλέτα του χρωματολογίου της κόλεστον. Μπορεί να μην αλλάζει κούρεμα και στυλ από τότε που θυμάται τον εαυτό της αλλά στο χρώμα του δίνει και καταλαβαίνει. Κάθε έξι μήνες κι ένα νέο χρώμα. Τελικά, γυρίζει στο «πιο κοντά στο φυσικό της» και μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά ξαναρχίζει τα χρωματικά πειρά(γ)ματα.





“Keep it simple & perfect ” είναι το μότο που σας ταιριάζει περισσότερο, χωρίς όμως να αποκλείεται και η υιοθέτηση μιας εξαιρετικά περίτεχνης γραμμής, στις περιπτώσεις όπου το χτένισμα σας γίνεται …επιστήμη. Ξέρετε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η επιτυχία όμως μπορεί να έρθει και με μια ευφυή προσθήκη ή ένα έξυπνο τρυκ στην υπάρχουσα «ρουτινιάρικη» φόρμα. Μπαίνοντας στη διαδικασία μιας «τελειότητας» κινδυνεύετε να εγκλωβιστείτε σε μια αέναη προσπάθεια για την διατήρηση της, κάτι που θα σας αγχώσει χωρίς ουσιαστικό λόγο.


Προτιμείστε λοιπόν την πρακτική, απλή και φυσική εμφάνιση των μαλλιών σας, με καθαρές γραμμές, είτε είναι σγουρά είτε ίσα, με αποχρώσεις κοντά στην φυσική σας.









Τα χρώματα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι κοντά στα φυσικά σας!





Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία των μαλλιών σας επενδύοντας σε χειροποίητες συνταγές από φυσικά συστατικά και βότανα. Ακόμη κι αν επιλέξετε προϊόντα του εμπορίου, φροντίστε ώστε να μην περιέχουν συνθετικές ή πολύ περισσότερο τοξικές ουσίες, στις οποίες έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία.





Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, σας βοηθά να επινοείτε πρακτικές λύσεις, ένα προσόν που θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει και ο κομμωτής σας, ανεξάρτητα με το αν σπούδασε στο Παρίσι ή τα Πετράλωνα. Και να είναι και φθηνός…


Ζυγός


Στη Ζυγό αρέσει να ασχολείται με τη διπλωματία, τους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Έχει γενικότερα αυτοσυγκράτηση, καλούς τρόπους και γούστο. Στα θετικά της: ανεκτικότητα, πραότητα, επιζητεί ισορροπημένες συναισθηματικές σχέσεις, διπλωματικότητα και ρομαντισμός. Στα αρνητικά της: αναποφάσιστη, ναρκισσισμός και ευπιστία. Τα μαλλιά της είναι ζηλευτά. Είναι ίσως τα μόνα μαλλιά από τον ζωδιακό κύκλο που θα έβλεπες σε διαφημιστικό για σαμπουάν. Πλούσια, ωραία, βαριά τρίχα που μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις.


Από κοτσίδα μέχρι μια απλή φόρμα και έξω από την πόρτα. Της αρέσει η χωρίστρα στη μέση για τον ίδιο λόγο που της αρέσει να διαχωρίζει τα hot από τα αθλητικά εσώρουχά της στα συρτάρια: για να κυριαρχήσει η τάξη στα πάντα.





Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα μαλλιά σας είναι το …ήμισυ του παντός για την ομορφιά σας. Και σίγουρα οτιδήποτε επιλέξετε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει μια παιχνιδιάρικη κομψότητα και ένα ντελικάτο γούστο.





Η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιο σας θα μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από ρομαντικά χτενίσματα που έχουν απαλά κύματα, μπούκλες η κίνηση.








Επιλέξτε χρώματα και μήκη που ταιριάζουν αρμονικά με την συνολική δομή του προσώπου σας και εναρμονίζονται σωστά με τον σωματότυπο σας.









Γεγονός είναι πάντως πως έχετε την -σχεδόν- μοναδική ικανότητα να συνδυάζετε μεταξύ τους διαφορετικά στυλ, με εξαιρετική επιτυχία!


Όσο αναφορά το χρώμα φυσικά δεν σας αρέσει να είναι άτονα τα μαλλιά σας αλλά και να μην ξεφύγετε πολύ από τα φυσικά σας χρώματα.





Η φροντίδα και η περιποίηση των μαλλιών σας είναι μια ευχάριστη καθημερινή ρουτίνα και είναι λογικό να μην φείδεστε χρημάτων ώστε να έχετε τα καλύτερα και επώνυμα προϊόντα styling. Όσο για τον κομμωτή σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτει μια αποφασιστικότητα, ώστε να σας ξεμπλοκάρει από διλήμματα που μπορεί να κρατήσουν …αιώνες.









Σκορπιός


Η Σκορπίνα έχει μια αμείωτη δύναμη να μετασχηματίσει και να αλλοιώσει τα πάντα στο πέρασμά της, πράγμα που ξεκινάει από το τεράστιο πάθος που κινεί την προσωπικότητα της. Στα θετικά της: Οξυδερκής, διορατική, αποφασιστική, ερωτική, με υπομονή, επιμονή και πάθος. Στα αρνητικά της: Δύσπιστη, αδιάλλακτη, εκδικητική, με ψυχρότητα και έντονες μανίες, μυστικοπαθής. Τα μαλλιά της αντίθετα με τα μειονεκτήματά της κουβαλάνε μια εξωστρέφεια και μια αυτογνωσία.


Πάντα ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος των μαλλιών: είτε γιατί θα είναι τα πιο καλοχτενισμένα, είτε γιατί θα είναι τα πιο εντυπωσιακά, είτε γιατί θα έχουν περίτεχνο στυλ. Άλλοτε θα ξυρίσει τον αριστερό, κρόταφο, άλλοτε θα κάνει τη πιο τέλεια γαλλική κοτσίδα. Πάντα, όμως, η Σκορπίνα θα σκορπίζει στυλ.





Η ανάγκη σας να μεταμορφώνετε τον εαυτό σας, ακολουθώντας ενίοτε απόλυτες λύσεις, κυριαρχεί και στα μαλλιά σας. Είστε οι γυναίκες που μπορείτε να ακολουθήσετε με άνεση τις πιο ακραίες τάσεις, χωρίς ουσιαστικό «κόστος» στην εμφάνιση σας. Μπορείτε από τα «απόλυτα» μακριά μαλλιά σε συνδυασμό με ξυρισμένο κεφάλι και να σας πηγαίνει απλά απίστευτα!









Το απόλυτο μαύρο το πολύ ξανθό και το βαθύ κόκκινο είναι τα καύτερα χρώματα σας αλλά οτιδήποτε και να προτιμήσετε το μυστήριο και η δύναμη που αποπνέετε θα είναι καθηλωτική. Για εσάς το μαλλί πρέπει να έχει μυστήριο και να σας δίνει το αέρα της Diva .














Η σχέση με τον κομμωτή σας θα είναι η του μίσους η του πάθους, αν κι είναι γνωστό πως τον τελικό έλεγχο θα τον έχετε …εσείς.


Τοξότης


Η Τοξοτίνα είναι γενναιόδωρη, δίκαιη και έχει πάντα μια θεωρία για τη ζωή. Παίρνει άμεσες αποφάσεις και ρίσκα γιατί νοιώθει τυχερή και ευνοημένη, σαν το φυσικό παιδί του Δία που είναι. Στα θετικά της: Αγαπά την ελευθερία, ψάχνει για νέες εμπειρίες, είναι εύθυμος χαρακτήρας. Στα αρνητικά της: Ασταθής, θρασύς, με έλλειψη σεβασμού, με έμφυτη αδιακρισία, απροσεξία και επιπολαιότητα. Τα μαλλιά της αποδεικνύουν όλα τα παραπάνω.





Μαλλιά ατίθασα και ζωηρά, χαρούμενα μαλλιά, γελαστά. Τα καθώς πρέπει χτενίσματα καταβάλει μεγάλο κόπο και πολύ ίσιωμα με πρέσα για να τα κατακτήσει. Τα μαλλιά της είναι η προέκταση των μυαλών της. Κουκουρούκου!





Ο Δίας σας δίνει την έλξη προς οποιαδήποτε τάση, ιδιαίτερα αν είναι …πληθωρική. Σας πηγαίνει οτιδήποτε είναι ανέμελο ή έχει πολύ κίνηση αλλά έτσι κι αλλιώς έχετε την ενέργεια να δοκιμάσετε οποιοδήποτε κούρεμα η χτένισμα μόνο και μόνο για την συγκίνηση της αλλαγής και της περιπέτειας.





Η παιδικότητα σας θα ικανοποιηθεί με διάφορα χρωματιστά αξεσουάρ, που θα σας κάνουν να νοιώθετε αλλά και hot!





Αλλά και το απλό ανεπιτήδευτο …σαφάρι look μπορεί να σας πηγαίνει πολύ, με το επιπλέον πλεονέκτημα πως δεν θα σας τρώει πολύ χρόνο για την περιποίηση του.





Εξωτικό στυλ, κυριλέ, σπορ, όλα μπορεί να σας πηγαίνουν είτε χώρια είτε …ανακατεμένα. Μην ξεχνάτε όμως πως επειδή δεν είστε …Ζυγίνες, οι συνθέσεις σας δεν είναι πάντα ότι το καλύτερο…





Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης, συνήθως κινείστε πάνω σε μια …plus λογική, με αποτέλεσμα να μαζεύετε άπειρα μπουκαλάκια και αξεσουάρ που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ. Η αναζήτηση της ευκολίας και ο ενθουσιασμός σας μπροστά σε «νέα επιτεύγματα» που υποτίθεται πως προσφέρουν εύκολες λύσεις σας καθιστούν εύκολο θύμα των πωλητών.


To κόκκινο και το χάλκινο χρώμα είναι αυτό που κάποια στιγμή θα σας κερδίσει!


Γνωρίζετε ωστόσο πως αυτή η πολιτική έχει συχνά ανεπιθύμητες συνέπειες εκτός από την τσέπη και στα μαλλιά σας και μάλλον θα πρέπει να γίνετε πιο φειδωλές.


Από κομμωτές, να …φαν’ κι οι κότες!


Αιγόκερως


Η Αιγοκερίνα είναι καλή στην οργάνωση, προσεκτική και πάντα λειτουργεί προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Δουλεύει πολύ σκληρά και δεν παίρνει ρίσκα παρά μόνο αν χρειάζεται. Στα θετικά της: Είναι άτομο εργατικό πειθαρχημένο και επιμελές, με αξιοπιστία συνέπεια και πειθαρχία. Στα αρνητικά της: Απαισιόδοξη, υστερόβουλη και μικρόψυχη, με έντονο συντηρητισμό και σκληρότητα. Το λουκ ελεύθερη και ωραίο ουδέποτε το υιοθέτησε. Τα μαλλάκια της ξέπλεκα ουδέποτε τα άφησε. Η αλογοουρά της προηγείται της διανοίας της. Η μόνη ίσως υπέρβαση που αφήνει τον εαυτό της να κάνει, είναι το διπλό λαστιχάκι.





Η σοβαρή και πρακτική πλευρά σας υιοθετεί χτενίσματα και χρώματα που είναι κλασικά, μάλλον συντηρητικά και κομψά, συχνά πολύ κοντά στις «απαιτήσεις» των διεθνών οίκων μόδας. Θέλετε να είστε μια πραγματική «κυρία» και μέχρι να καταλήξετε σε μια δική σας πρόταση δεσμεύεστε από τα «πρέποντα». Από αυτήν την άποψη συνήθως αργείτε να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα προσόντα σας ή διστάζετε να τα προβάλλετε. Όταν όμως έρθει εκείνη η ώρα τότε εκτός από το μεγαλείο σας αποκαλύπτετε και τις …άπειρες γνώσεις που συλλέξατε για το τι είναι in.





Γυναίκα Αιγόκερως, χωρίς γνώση των κανόνων, δεν νοείται και δεν υπάρχει κανείς λόγος να ξεφύγετε από τα πρότυπα σας, αφού αυτό θα σας κάνει πολύ πιο ανασφαλείς.





Καλόγουστα σινιον η ένα αυστηρό καρέ θα ήταν οι καλύτερες επιλογές σας. Τα μαλλιά σας σκούρα κάστανα η μαύρα θα πρέπει να τονίζονται με προϊόντα λάμψης, λόγω της τραχιάς και στιλπνής αφής που τους δίνει ο Κρόνος.





Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης, σας αρμόζουν τα καλύτερα και τα πιο δοκιμασμένα, κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω. Είναι καθαρά θέμα prestige…


Και οι κομμωτές; Σοβαροί επαγγελματίες του χώρου, που ποιός ξέρει, κάποτε μπορεί να βρεθούν στην δούλεψη σας!


Υδροχόος


Η Υδροχόος είναι ομιλητικός άνθρωπος, σκεπτικός και στοργικός. Συνεργάζεται εύκολα και είναι καλά ενταγμένη μέσα σε μια ομάδα, κρατώντας παράλληλα όμως την ατομικότητα και την αυτονομία της. Στα θετικά της: Έχει επαναστατικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, είναι ιδεαλίστρια, οραματίστρια, κοινωνική και ανεξάρτητη. Στα αρνητικά της: Αντιδραστική, αδιάκριτη, ανήσυχο πνεύμα και αρκετά απόμακρη.





Ο Ουρανός χρωματίζει με πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα το στυλ των μαλλιών σας. Για εσάς, παρ’ ότι συχνά δηλώνετε πως δεν είναι δυνατόν να ασχολείστε με …τρίχες και αδιαφορείτε για την εμφάνιση σας, στην πραγματικότητα «καίγεστε» για το πως θα ξεχωρίσετε. Κι όταν το παίρνετε ζεστά… Wow! Κάθε κούρεμα η χρώμα των μαλλιών σας είναι περίπου μια …επαναστατική πράξη.





Οτιδήποτε λοιπόν το περίεργο ή ξεχωριστό, σας …κάνει. Το στυλ σας μπορεί να είναι αρκετά funky όπως επίσης και πολύχρωμο, με προτίμηση μάλιστα στα έντονα χρώματα. Ένα ξανθό με ροζ η φούξια ανταύγειες η ένα μαύρο με μπλε χρωματισμούς δεν θα ήταν καθόλου περίεργα πάνω σας.





Τα μαλλιά τύπου πανκ η περίεργα κουρέματα όπως ξυρισμένη η μια μόνο πλευρά θα ήταν επίσης μια ταιριαστή σε σας επιλογή. Έτσι κι αλλιώς μόνον οι Κριαρίνες μπορούν να σας συναγωνιστούν σε αυτό το θέμα.


Όσον αφορά τα προϊόντα περιποίησης σας ταιριάζουν αυτά της «νέας γενιάς» με την πειραματική διάθεση να περισσεύει.


Ο κομμωτής σας θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει άποψη για τις νέες τάσεις στην μόδα την κομμωτική, την φιλοσοφία, τις επιστήμες κλπ. Έτσι θα του επιτρέψετε ευκολότερα να σας εισάγει στον θαυμαστό καινούριο κόσμο της διαφορετικότητας.


Ιχθείς


Οι γυναίκα Ιχθείς είναι πνευματικό πλάσμα και βρίσκεται σε ένα πνευματικό ταξίδι μόνιμα. Συχνά ζει σε έναν κόσμο δικό της μέσω του οποίου δραπετεύει από την καθημερινότητα. Στα θετικά της: Συμπονετική, ταπεινόφρων, δεκτική, άτομο ευσυγκίνητο με ευαίσθητο χαρακτήρα και με μεγάλη φαντασία. Στα αρνητικά της: Δειλή και αδρανής, με έντονη αφηρημάδα και αβουλία.


Η τέχνη του χειροποίητου την γοητεύει και αυτό έχει αντίκτυπο μέχρι και στα «έντεχνα» χτενίσματα που εφαρμόζει. Ποτέ ένας κότσος δεν θα είναι ένας απλός κότσος. Κάτι διαφορετικό θα έχει. Είτε θα είναι πιο στριφτός, είτε πιο στραβός επίτηδες. Και στο λαιμό της, σχεδόν πάντα, θα φοράει ένα κόσμημα που έχει φτιάξει η ίδια.





Η ρομαντική και γεμάτη φαντασία πλευρά του Ποσειδώνα περνά και στο στυλ σας, το οποίο πρακτικά τα περιέχει …όλα. Και κυρίως οτιδήποτε αφήνει την αίσθηση μιας …νεράιδας. Μπορείτε να υιοθετήσετε άνετα οποιοδήποτε στυλ που όμως μέσα από την αξεπέραστη ικανότητα σας να του δίνετε έναν αέρα μυστηρίου και αισθησιασμού, προάγει τελικά μια αθώα και σέξι προσωπικότητα.





Σας πηγαίνουν τα χτενίσματα που αναδίδουν μια αίσθηση θεατρικότητας και ονειρικού στοιχείου και χρώματα που αναδίδουν λάμψη και κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν απαλά και εύθραυστα.


Οι ακρότητες σας ταιριάζουν αλλά και σε μια τέτοια περίπτωση η ανεπαίσθητη πινελιά που βάζετε, «γυρίζει» το αποτέλεσμα υπέρ σας. Λειτουργείστε λοιπόν με το ένστικτο της καλλιτεχνικής σας ιδιοσυγκρασίας και απλά, αφήστε τους άνδρες να σας θαυμάσουν!


Σας ταιριάζουν τα μακριά πλούσια μαλλιά με ρετρό διάθεση. Ξανθό, καστανό, μαύρο όλα τα χρώματα σας ταιριάζουν φτάνει να έχουν όγκο και ζωντάνια.





Καλό είναι να προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα περιποίησης για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία μιας αλλεργίας. Όσο για τον κομμωτή σας, μπορεί να είναι ένα ακόμη από τα πολύτιμα …μυστικά σας.




Ποιό στύλ μαλλιών σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου!!! Ποιό στύλ μαλλιών σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου!!! Reviewed by Unknown on 9:30:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.