Hair Trends 2016: Όλα τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε!


Οι τάσεις στα χτενίσματα το φετινού χειμώνα είναι κατά βάση απλές και με μινιμαλιστικά στοιχεία,έχουν επιρροές από την δεκαετία των 70’s, κρατάνε σε πολλές περιπτώσεις το καλοκαιρινό feeling ενώ δεν υστερούν ούτε σε όγκο αλλά ούτε και σε hair accessorie.

Το τέλεια σπατουλαρισμένα μαλλιά έρχονται να δώσουν την θέση τους σε πιο χαλαρές γραμμές και σε μια διάθεση για επιμελώς ατημέλητο look.Οι κότσοι, οι πλεξίδες και τα φυσικά, wavy hairstyles κλέβουν τις εντυπώσεις με τον πιο απλό τρόπο τους τρόπο.

Ξέχνα λοιπόν τα πολύπλοκα σχέδια και από εργαλεία styling θα χρειαστείς ένα ψαλίδι και μια ισιωτική. Και παίξε με τα χτενίσματα που αγαπούν οι άντρες .


Ποια είναι αυτά;

Μα αυτά που δίνουν κίνηση, όγκο κάτι το ρομαντικό, το ατημέλητο και δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη διάθεση κάνοντας χτενίσματα που γίνονται μέσα σε σε δέκα λεπτά στη στιγμή που θα αποθεώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις!








Hair Trends 2016: Όλα τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε! Hair Trends 2016: Όλα τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε! Reviewed by Unknown on 8:41:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.