Τα καλύτερα κουρέματα για άνοιξη, καλοκαίρι 2016


Αν πέρσι η τάση ήταν το μακρύ μαλλί με ᾽70 διάθεση φέτος για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016 το καρέ θα κλέψει τις καρδιές μας.


Ψάχνεις για ένα λαμπερό, hot νέο look το τέλειο κούρεμα που είναι εύκολο στην περιποίηση θα το πετύχεις ρίξε μια ματιά σε αυτά τα καταπληκτικά κουρέματα, που θα ξεχωρίσουν την Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 !

Υπάρχει τουλάχιστον μία εκπληκτική πρόταση για το κάθε γούστο, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να επιλέξει το στυλ που ταιριάζει στο πρόσωπο της

Αν ψάχνεις λοιπόν έναν τρόπο για να δείχνουν τα μαλλιά σου εκπληκτικά, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια, δες τις προτάσεις της Staxtopoutas και σίγουρα κάτι θα βρεις για σένα.



Κουρέματα 2016


Το Καρέ είναι το απόλυτο trend για αυτή την σεζόν

Ναι είναι διαχρονικό μαγνητίζει τα βλέμματα και το 2016 καρέ κούρεμα είναι η απόλυτη επιλογή.

Loose bob καρέ μέχρι κάτω από το σαγόνι

Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και κάντε το καρέ κούρεμα εντυπωσιακό και ανάλαφρο! Ξεφύγετε από το κλασικό ίσιο καρέ και προτιμήστε το ασύμμετρο το οποίο τονίζει ιδιαίτερα ένα πρόσωπο με γωνίες.Εντελώς διαφοροποιημένο από το αυστηρό bob της Victoria Beckham που όλες θυμόμαστε το καρέ φέτος γίνεται ανάλαφρο σε mid ύψος και κολακεύει το γυναικείο πρόσωπο ενώ αναδεικνύει τη θηλυκότητα της καθεμιάς ξεχωριστά. H χωρίστρα στην μέση ή στο πλάι .
















wob


Κυματιστό ατημέλητο καρέ σε διαφορά μήκη . Ναι μια τάση που ήδη έχουμε αγαπήσει αποτελεί και αυτή την σεζόν το καλύτερο στυλ για όλες τις γυναίκες. Αν έχεις σπαστά μαλλιά επιβάλετέ να το υιοθετήσεις μια φυσούνα και ένας δυνατός αφρός θα σας βοηθήσει να πετύχεις μέσα σε πέντε λεπτά για αυτές που έχετε ίσια το ψαλίδι ή τα ρόλεϊ θα σε σώσουν.




















Ρομαντικό στυλ καρέ αφέλειες


Για ένα πιο ρομαντικό στυλ τολμήστε τις αφέλειες, έτσι το κούρεμά σας θα φαίνεται και μοδάτο και σέξι! Δύο εντυπωσιακά χτενίσματα για καρέ κούρεμα ως την γραμμή του σαγονιού είναι η χωρίστρα στην μέση με διάσπαρτες, ελαφριές μπούκλες που θα τονίσουν την παιχνιδιάρικη μεριά του εαυτού σας και η χωρίστρα στο πλάι με κυματισμούς για ένα πιο ρετρό στυλ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και το 2016!











Έντονο φιλάρισμα και κοντές αφέλειες


Για πιο ροκ και punk διάθεση κάνε έντονο φιλάρισμα και κοντές αφέλειες.












To long bob haircut ή αλλιώς το μακρύ καρέ κούρεμα


Κόψτε τα μαλλιά σας σε ένα ανάλαφρο καρέ μέχρι τους ώμους κάνοντας μια αλλαγή χωρίς μεγάλο ρίσκο. Τονίστε την γλύκα του προσώπου σας και δείξτε νεότερη ειδικά με ένα επιμελώς ατημέλητο μακρύ καρέ.












Κοντό αντρικό


Artsy Shave


Θέλεις να μάθεις ποια θα είναι η top τάση για μαλλιά μέσα στο 2016; Τα καλλιτεχνικά σχέδια (artsy shaves). Ξέχνα τα βαρετά και άτονα ξυρισμένα κουρέματα. Αν ψάχνεις για κάτι πιο “ζωντανό”, σκέψου το παραπάνω χτένισμα. Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με κοντό μαλλί είτε σε συνδυασμό με μακρύ.








Pixie με κυματιστές στρώσεις


Για εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν τα ατίθασα και εντελώς ελεύθερα χτενίσματα, αυτή είναι η τέλεια επιλογή! Το χτένισμα ξεκινάει με ένα μακρύ ή κοντό pixie που καταλήγει σε ανέμελη σπαστή διάθεση στα μαλλια για ένα πιο τολμηρό τελείωμα.








Bowl Cut


Τι θα έλεγες για ένα bowl cut; Είχατε την εντύπωση ότι αυτό το κούρεμα ήταν ξεπερασμένο. Λοιπόν, όχι πια! Το κλασικό bowl cut επιστρέφει και θεωρείται ένα από τα κορυφαία χτενίσματα και όχι ξεπερασμένο! Απλά δες πόσο κομψό και τολμηρό φαίνεται αυτό το χτένισμα.


.





Μακριά μαλλιά και το 2016


Λατρεύετε τα μακριά μαλλιά και έχετε αφιερώσει χρόνια για να αποκτήσετε το μήκος που επιθυμείτε; Το 2016 ήρθε για να σας δικαιώσει!


Διατηρήστε τα μακριά μαλλιά σας που όπως φαίνεται πάντα θα μαγεύουν και δώστε σημασία απλά σε κάποιες μικρές αλλαγές ώστε να ξεφύγετε από το μονότονο μακρύ. Δώστε χάρη στα μαλλιά σας και αφήστε τα ελεύθερα και κυματιστά κάνοντας τους γύρω να σας προσέξουν.


Τα μακριά μαλλιά θέλουν παιχνίδισμα με χρώμα!


Τρία κουρέματα για να αναδείξουν τα μακριά μαλλιά διατηρώντας το μήκος τους θα σας κάνουν να είστε μέσα στην μόδα το 2016!


1. Δοκιμάστε το απαλό φιλάρισμα χωρίς να χάσουν τα μαλλιά σας το μήκος τους και την ίσια φράτζα.











2.Κάντε ένα πολύ έντονο φιλάρισμα δημιουργώντας έντονες σειρές στα μαλλιά σας και ξεκινήστε από ψηλά.









3 .Διατηρήστε τα μαλλιά σας μακριά και κάντε φράντζα ή αφέλειες





Τα αγαπημένα μου :




Staxtopouta


Τα καλύτερα κουρέματα για άνοιξη, καλοκαίρι 2016 Τα καλύτερα κουρέματα για άνοιξη, καλοκαίρι 2016 Reviewed by Unknown on 7:57:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.