5+1 πιο hot hairstyle της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις!


Υιοθέτησε τις πιο μοντέρνες τάσεις στα μαλλιά με τον πιο απλό τρόπο!


Η φετινή σεζόν δεν θέλει όγκο και εξεζητημένα χτενίσματα στα μαλλιά.
Χαλαρές πλεξούδες, ελαφρά κυματιστά μαλλιά και sleek κότσοι και αλογοουρές είναι οι πρωταγωνιστές του χειμώνα και είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένες με τις νέες τάσεις!

Δοκίμασε τώρα ένα από τα 6 παρακάτω hairstyles για stylish εμφανίσεις με τον πιο απλό τρόπο:

#1 Αφέλειες:
Τόλμησε σε μια αλλαγή, και πόνταρε σε super hot αφέλειες για να δώσεις μοντέρνο στυλ στα μαλλιά σου με τον πιο απλό τρόπο.
#2 Κλασσική πλεξούδα στο πλάι:
Ό,τι πιο απλό και κομψό! Μια πλεξούδα στο πλάι και μια μαύρη κορδέλα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
#3 Χαλαροί κυματισμοί:
Δεν χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να κάνεις ένα εντυπωσιακό και αέρινο χτένισμα. Οι χαλαρές μπούκλες γίνονται και σε μετρίου μήκους μαλλιά και απογειώνουν το στυλ σου στο λεπτό!
#4 Αξεσουάρ:
Πόνταρε σε vintage αξεσουάρ για τα μαλλιά! Μια εντυπωσιακή στέκα με glamorous στοιχεία, ένα ιδιαίτερο κοκαλάκι είναι αρκετά για να δώσουν έμφαση στο βραδινό σου λουκ.
#5 Side part ponytail:
Sleek αλογοουρά και χωρίστρα στη μέση για elegant looks στο λεπτό! Πιάσε μια χαμηλή αλογοουρά και κάνε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Το μόνο που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το hairstyle σου είναι ένα προϊόν στάιλινγκ για να «τιθασεύσεις» τις φύτρες σου.
#6 Κομψό σινιόν:
Στην ίδια λογική με το ponytail, το κοψμό κοτσάκι πιάνεται στο ύψος του αυχένα και το hairstyle απογειώνεται με βαθιά χωρίστρα στο πλάι και sleek αποτέλεσμα.



5+1 πιο hot hairstyle της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις! 5+1 πιο hot hairstyle της σεζόν που πρέπει να δοκιμάσεις! Reviewed by Unknown on 8:45:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.