Αποκάλυψη- βόμβα!! Καλάσνικοφ δίπλα στη βίλα της Ελένης Μενεγάκη! Το απόλυτο σοκ για την παρουσιάστρια!!


Μια ένοπλη ληστεία λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια αναστάτωσε σε τέτοιο βαθμό την Ελένη Μενεγάκη που την ανάγκασε, αδιαφορώντας για το οικονομικό κόστος να μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο τη βίλα της στα Μελίσσια.

Η παρουσιάστρια τρόμαξε τόσο πολύ που άλλαξε ήδη τα περισσότερα συστήματα ασφαλείας που είχε και τοποθέτησε νέα, υπερσύγχρονα καθιστώντας το “παλάτι” της... άβατο για τους επίδοξους ληστές. Όλα ξεκίνησαν όταν σε απόσταση αναπνοής από τη βίλα της Ελένης, δημοτικός άρχοντας των Μελισσίων έπεσε θύμα άγριας ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Οπλισμένοι με Καλάσνικοφ οι δράστες, έστρεψαν τα όπλα εναντίον του γείτονα της παρουσιάστριας και κατάφεραν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή. Οι ληστές ήταν αδίστακτοι και έδειχναν ότι ήξεραν καλά τα κατατόπια της περιοχής. Έφυγαν αστραπιαία αμέσως μετά το χτύπημά τους και όταν εμφανίστηκαν τα περιπολικά ήταν ήδη αργά.

Το σοκ για την Ελένη Μενεγάκη ήταν τεράστιο όταν πληροφορήθηκε τα νέα. Εκτός του ότι οι κακοποιοί ήταν αδίστακτοι και γνώριζαν την περιοχή, χτύπησαν μεσημέρι. Την ώρα δηλαδή που η παρουσιάστρια λείπει από το σπίτι της αφού βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της. Συνήθως λείπει και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος, οπότε στο σπίτι είναι η μητέρα της Ζέτα και τα παιδιά. Στη σκέψη μόνο ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα και ειδικά τα 4 παιδιά της μπορεί να ζήσουν έναν τέτοιο εφιάλτη, την έκανε να χάσει τον ύπνο της. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Spirto, αποφάσισε να λάβει αυστηρότερα μέτρα προστασίας και μέσα σε λίγα 24ωρα έκανε τη βίλα της πραγματικό φρούριο, με τους τεχνικούς να δουλεύουν πυρετωδώς για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της παρουσιάστριας.


Η Μενεγάκη παρήγγειλε ένα από τα ακριβότερα συστήματα συναγερμού, ενώ ζήτησε από τους ειδικούς να τοποθετήσουν φώτα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, αύξησε τον αριθμό των καμερών περιμετρικά του σπιτιού, ώστα να μην υπάρχει κανένα τυφλό σημείο που να επιτρέπει στον οποιονδήποτε να προσεγγίσει το οικόπεδο χωρίς να γίνει αντιληπτός. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει αποφασίσει να υπάρχει και 24ωρη παρουσία security στο σπίτι, αφού η ληστεία μια... ανάσα από τη βίλα της και οι αδίστακτοι κακοποιοί με τα Καλάσνικοφ την τρόμαξαν για τα καλά.




Αποκάλυψη- βόμβα!! Καλάσνικοφ δίπλα στη βίλα της Ελένης Μενεγάκη! Το απόλυτο σοκ για την παρουσιάστρια!! Αποκάλυψη- βόμβα!! Καλάσνικοφ δίπλα στη βίλα της Ελένης Μενεγάκη! Το απόλυτο σοκ για την παρουσιάστρια!! Reviewed by Unknown on 11:05:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.