Σκέψεις για αποχώρηση του Ηρακλή από το «Καυτανζόγλειο»


Το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Ηρακλής και να πάψει να χρησιμοποιεί ως έδρα το «Καυτανζόγλειο» έχει πέσει στο... τραπέζι από τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να


τρέξει με πιο γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, καθώς δεν υπάρχει κίνητρο για τον «Γηραιό».

Το μόνο που μπορεί να κυνηγήσει είναι ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα της Super League και να κάνει θετικό... φίνις στη σεζόν. Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι σκέψεις είναι ότι το «Καυτανζόγλειο» δεν... συμφέρει, με τον Ηρακλή να υφίσταται ζημιά με τα τωρινά δεδομένα.

Υπολογίζεται ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουν βγει από τα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 200.000 ευρώ λόγω του ενοικίου, κάποια έξοδα για εργασίες που έγιναν στο γήπεδο και το ποσοστό που δίνεται από τα εισιτήρια. Παράλληλα, υπάρχει και η... προίκα από τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων. Παράλληλα, μπορεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά, μόνο ένα μικρό κομμάτι της μπουτίκ.

Την απόφαση θα την πάρει άμεσα ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Δηλαδή πριν το Πάσχα. Η λύση που εξετάζεται για μετακόμιση είναι το γήπεδο της Ευκαρπίας. Φυσικά, θα χρειαστεί να γίνουν εργασίες και σε αυτό ώστε να πάρει «πράσινο φως» ο Ηρακλής για να το χρησιμοποιήσει.

sport-fm.gr

Μας βρήκατε στο Facebook ;; Facebook Page


Σκέψεις για αποχώρηση του Ηρακλή από το «Καυτανζόγλειο» Σκέψεις για αποχώρηση του Ηρακλή από το «Καυτανζόγλειο» Reviewed by Unknown on 7:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.