Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς πασχαλινές αγορές


Πριν ξεχυθείτε στα μαγαζιά για τις πασχαλινές σας αγορές καλό θα είναι πρώτα να έχετε λάβει υπόψη σας κάποια πράγματα. Για να μην κάνουμε περιττά έξοδα, αλλά και για να αποτελέσουν, τόσο η διαδικασία αγοράς τους όσο και τα ίδια τα παιχνίδια, παράγοντες ευχαρίστησης αλλά και διαπαιδαγώγησης των παιδιών ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

- Πριν ξεκινήσετε για τις αγορές σας, σκεφτείτε τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών. Ας μη επηρεαζόμαστε από τις οι διαφημίσεις για το τι παιχνίδι θα αγοράσουμε.

- Να συζητάμε με τα παιδιά μας για το τι παιχνίδι θα αγοράσουμε και γιατί δεν τους αγοράζουμε όλα όσα βλέπουν στην τηλεόραση και στις βιτρίνες ή όλα όσα έχουν οι φίλοι τους.

- Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν διαφημίσεις, γιατί δεν έχουν το απαραίτητο κριτήριο, εύκολα επηρεάζονται και έχουν παράλογες απαιτήσεις.

- Ας προτιμήσουμε παιχνίδια απλά, αισθητικά ωραία, από φυσικά υλικά, που να έχουν πολλαπλές χρήσεις.

- Τέλος, ας θυμόμαστε να παίζουμε με τα παιδιά, ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα, όσο και αν είναι οι υποχρεώσεις μας αυξημένες. Στα παιδιά δεν λείπουν τα παιχνίδια, αλλά η παρέα των γονιών τους και φυσικά και των άλλων παιδιών.



Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς πασχαλινές αγορές Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς πασχαλινές αγορές Reviewed by Unknown on 12:54:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.