Με απογοήτευσες περισσότερο απ’όσο με γοήτευσες..



Από γοήτευση. Έτσι αρχίζεις κάθε τι στη ζωή σου. Το πρώτο ραντεβού, το πρώτο δειλό άγγιγμα ενώ σου σερβίρει το πότο σου, το πρώτο φιλί. Οι λεπτομέρειες για να αισθανθείς διαφορετική, ξεχωριστή.


Η ανταλλαγή απόψεων, το ενδιαφέρον.

Γοητεύεσαι και θες περισσότερα.

Στέλνεις μηνύματα με post it που φωτογραφίζεις με τον γραφικό σου χαρακτήρα. Αγοράζεις καινούρια ρούχα και σκέφτεσαι πώς θα είσαι όταν συναντηθείτε και πάλι. Μαγειρεύεις για τους δυο σας.

Ψάχνεις ταινίες για να δείτε μαζί. Χώρους για να ξεφύγετε έστω και για ένα βράδυ. Πράξεις απλές που αλλάζουν τη ρουτίνα σου, τη ρουτίνα του. Που δείχνουν ενδιαφέρον και έρωτα.

Από – γοήτευση. Ένας αλλιώτικος άνθρωπος. Ένα άτομο στο οποίο αρχίζεις να βασίζεσαι. Να εμπιστεύεσαι. Να ανοίγεσαι. Του αποκαλύπτεις τα πάντα. Για να δεις εάν θα τρομάξει και θα φύγει ή εάν θα τα αντέξει και θα σταθεί δίπλα σου…

Συνήθως φεύγουν…

Από… γοήτευση βάζεις ξανά τα συναισθήματα σου σε αταξία. Και εάν το μπορεί θα σε βάλει αυτός σε τάξη. Όλα ξανά από την αρχή. Σαν παιδί που του διδάσκεις βήμα βήμα τα πάντα.

Έτσι λοιπόν αρχίζουν οι σχέσεις. Από γοήτευση. Κι αν είσαι τυχερή και κρατήσουν δεν θα καταλήξουν ποτέ σε απογοήτευση. Μια λέξη που έχει τόσο όμορφο νόημα και την ίδια στιγμή, ένα μικρό σημείο μόνο να περάσεις και γίνεται αρνητική.

Αυτές τις στιγμές το καλύτερο είναι να τις απολαμβάνεις με όλο σου το είναι. Να τις ζεις στο απόλυτο τους.

Πηγή



Με απογοήτευσες περισσότερο απ’όσο με γοήτευσες.. Με απογοήτευσες περισσότερο απ’όσο με γοήτευσες.. Reviewed by Unknown on 9:04:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.