Όλοι μιλούν για το MadWalk: Δείτε όλα τα highlights του φαντασμαγορικού event μόδας και μουσικής


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας το Madwalk by Aperol Spritz στις Αποθήκες Μπήτρου, όπου η μουσική «παντρεύτηκε» εκπληκτικά με την μόδα. Το φαντασμαγορικό show που διήρκησε περίπου δύο ώρες τα είχε όλα! Υπέροχες εμφανίσεις, εκπλήξεις, χειροκρότημα, χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Η Δέσποινα Βανδή βγήκε στη σκηνή και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει το show. Μάλιστα, είχε τριπλό ρόλο στη λαμπερή βραδιά, της παρουσιάστριας, της σχεδιάστριας της συλλογής της DespinaVandi Collection αλλά και της show woman.



Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού από τη συνεργασία με την BSB τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ΑΓΚΑΛΙΑ. Το special act της αγαπημένης τραγουδίστριας είχε ως στόχο να περάσει το μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών.



Η BSB σε ένα εντυπωσιακό act με τους Playmen και το Χρήστο Μάστορα από τις ΜΕΛΙSSES παρουσίασε ένα μέρος της καλοκαιρινής της συλλογής που αποτελείται από μια σειρά από fluo πυροτεχνήματα! Φούξια, lime, πορτοκαλί και ηλεκτρίκ οι κυρίαρχες αποχρώσεις της συλλογής με μοναδικά marble και tie dye prints πάνω σε μουσελίνα, παγιέτα, δίχτυ και δαντέλα, elements τα οποία δημιουργούν dramatic illusions στο layering των ρούχων.



Οι νέες δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου παρουσιαστήκαν υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της Καίτης Γαρμπή, που αναμένεται να γίνει μεγάλο hit το καλοκαίρι.



Ο Stelios Koudounaris συνεργάστηκε με την Τάμτα.



H Αθηνά Οικονομάκου, πιο σέξι από ποτέ, σε ρόλο-έκπληξη με τους My Excuse για τους Deux Hommes.



Η Μαρία Κορινθίου, η Josephine και η Έλενα Τσαγκρινού των Otherview «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στην επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη.



«Βάλαμε φωτιά στα φρένα» τραγούδησαν οι Onirama για την AXEL.



Ο Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε για την εταιρία MED.



Για την Loukia Kyriakou εμφανίστηκε η Ευριδίκη με τον Αναστάσιο Ράμμο.



Ο Χρήστος Χολίδης ως άλλος Frank Sinatra εμφανίστηκε με τους MI-RO. Guest εμφάνιση στο catwalk έκανε η Βίκυ Κουλιανού.



Η βραδιά έκλεισε μουσικά με την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά το «How deep is your love», σε μια υπέροχη διασκευή από την Xenia Ghali.



Όλοι μιλούν για το MadWalk: Δείτε όλα τα highlights του φαντασμαγορικού event μόδας και μουσικής Όλοι μιλούν για το MadWalk: Δείτε όλα τα highlights του φαντασμαγορικού event μόδας και μουσικής Reviewed by Unknown on 11:18:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.