Οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν τα καλύτερα short-hair της σεζόν


Μπορεί τα μακριά μαλλιά να μην χάνουν το μήκος και τη γοητεία τους, αλλά τα κοντά μαλλιά κάνουν δυναμικό comeback και μας προκαλούν να τολμήσουμε τη μεγάλη αλλαγή...

Δείτε τι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας

Alexander Wang

Από τα αγαπημένα μας hair look της σεζόν αυτό το...άναρχο, κυματιστό καρέ με την μακριά αφέλεια και τις ατίθασες μύτες είναι edgy, punk και freestyle. Αν, μάλιστα, το συνδυάσετε με την πλατινέ απόχρωση στα μαλλιά, θα το απογειώσετε.







Versace

Η νέα, μοντέρνα εκδοχή του δημοφιλούς pixie cut είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε στα αιθέρια, καλοκαιρινά σας φορεματάκια ένα ανδρόγυνο twist. Σίγουρα, χρειάζεται μπόλικο κουράγιο και μεγάλη θέληση για μια τέτοια αλλαγή, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να το επιχειρήσετε, αν το έχετε βάλει στο μυαλό σας εδώ και καιρό!







Gucci

Ιδανικό για όσες έχουν ίσια μαλλιά, αυτό το κοντό καρέ σε άνισα μήκη που φέρνει τα μαλλιά γύρω από το πρόσωπο έχει ρετρό αισθητική και παραπέμπει εύκολα στις geek συμμαθήτριες που ήταν άριστες και κάθονταν στο πρώτο θρανίο.







Proenza Schouler

Μας αρέσει πολύ αυτό το χαλαρό, cool κούρεμα σε διαφορετικά μήκη και ολοκληρώνεται με αφέλειες ή φράντζες. Ενδείκνυται για τις γυναίκες με σπαστά μαλλιά.





Πηγή: athinorama


Οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν τα καλύτερα short-hair της σεζόν Οι μεγάλοι οίκοι προτείνουν τα καλύτερα short-hair της σεζόν Reviewed by Unknown on 1:54:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.