Το πλωτό παλάτι των ωκεανών που ξεπερνά κάθε φαντασία!


Ένας ταλαντούχος σχεδιαστής δημιούργησε ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό «πλωτό παλάτι», το οποίο σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των πάμπλουτων ιδιοκτητών superyacht.Ονομάζεται «SALT» και αποτελεί το «πνευματικό τέκνο» του Lujac Desautel. Το γιωτ έχει μήκος 55 μέτρα, ενώ ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι η… πτυσσόμενη βεράντα του!

Το σαλόνι μοιάζει σαν ένα γυάλινο κουτί, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα 360 μοιρών, ενώ ο γυάλινοι τοίχοι μπορούν να απομακρυνθούν για να απολαμβάνει κανείς τη θαλασσινή αύρα στο πρόσωπό του ξαπλωμένος στους άνετους καναπέδες.

Τα σκαλοπάτια μπορούν επίσης να επεκταθούν προς τα κάτω, προς τη θάλασσα, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση μιας ιδιωτικής -αλλά απέραντης- πισίνας.

Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα, ενώ το σκάφος διαθέτει ακόμη το δικό του cocktail bar και εσωτερικό κήπο. Υπάρχει μία master καμπίνα, δύο καμπίνες VIP και δύο ακόμη δίκλινα δωμάτια.





















Το πλωτό παλάτι των ωκεανών που ξεπερνά κάθε φαντασία! Το πλωτό παλάτι των ωκεανών που ξεπερνά κάθε φαντασία! Reviewed by Unknown on 4:10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.