Εταιρεία εσωρούχων έκοψε το photoshop και αυξήθηκαν οι πωλήσεις της


Η εταιρεία Aerie σκέφτηκε πως είχε παραγίνει το κακό με το photoshop, καθώς τα κορίτσια πλέον είναι πιο δυνατά και ανεξάρτητα από ποτέ και τα μοντέλα δεν έχουν ανάγκη ρετουσαρισματος...

Η εταιρεία εσωρούχων Aerie, θυγατρική της American Eagle, έκανε μια κίνηση στις ημέρες μας, που πολλούς θα ξαφνιάσει... Στην εποχή του απόλυτου ρετουσαρίσματος και της τέλειας εικόνας, η εταιρεία Aerie αποφάσισε να σταματήσει την επεξεργασία φωτογραφιών στις διαφημίσεις της, πράγμα το οποίο εκτιμήθηκε αφάνταστα από τις γυναίκες καταφέρνοντας να απογειώσει τις πωλήσεις της. Ειδικότερα, το 2014 η δημιουργική ομάδα της εταιρείας τόλμησε να σταματήσει τη χρήση Photoshop, που αλλοίωνε την εικόνα των μοντέλων που παρουσιάζονται στις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Η εταιρεία απευθύνεται σε νεαρές γυναίκες και ήθελε να τους δώσει ένα πραγματικό πρότυπο. «Μαζευτήκαμε όλοι και σκεφτήκαμε“Μα τι συμβαίνει, τέλος πάντων, με τη γενιά του "Μιλένιουμ";», εξήγησε η πρόεδρος της εταιρείας Jennifer Foyle. «Θεωρούμε ότι τα κορίτσια σήμερα είναι πιο ανεξάρτητα και δυνατά από ποτέ. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι η συγκεκριμένη ιδέα θα είχε απήχηση σε αυτά. Εξάλλου, γιατί να βελτιώνουμε την εμφάνιση των μοντέλων; Είναι ήδη όμορφη».



Από την στιγμή που η εταιρεία έπαψε να χρησιμοποιεί Photoshop στις διαφημίσεις της, οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς. Ήδη στο πρώτο τετράμηνο του 2016 σημειώθηκε αύξηση του ποσοστού του 32%. Μέσα στο 2015 είχε αυξηθεί ο τζίρος κατά 20%. Είναι βέβαιο πως η Aerie αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική για τις νέες γυναίκες που βομβαρδίζονται καθημερινά από μη ρεαλιστικές φωτογραφίες στα social media. «Πιστεύω ότι οι μη ρεαλιστικές εικόνες των μοντέλων άλλων εταιρειών εσωρούχων δεν αποτελούν καλό παράδειγμα», συμπληρώνει η Folye «Κάθε brand πρέπει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για το ίδιο. Αλλά δεν νομίζω ότι το ρετουσάρισμα είναι απαραίτητο. Εξαρτάται από την επιλογή κάθε εταιρείας».




Εταιρεία εσωρούχων έκοψε το photoshop και αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Εταιρεία εσωρούχων έκοψε το photoshop και αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Reviewed by Unknown on 5:37:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.