Οι καλύτερες street εμφανίσεις με το αγαπημένο σας boyfriend jean


Το boyfriend jean, που πήρε το όνομα του επειδή θυμίζει το jean παντελόνι του φίλου μας, μετράει περίπου πέντε χρόνια και πρωτοέκανε την εμφάνιση του όταν η ηθοποιός Katie Holmes εθεάθη με ένα baggy jean, που απλά του είχε γυρίσει τα μπατζάκια δημιουργώντας ένα πιο στενό τελείωμα μετατρέποντας το αυτόματα και σε πιο θηλυκό!

Τι να διαλέξετε:

Κάποιο που δεν είναι πολύ φαρδυ και φυσικά κάποιο που δεν είναι πολύ στενο.Πρέπει να σας κάνει στη μέση και να φαρδαίνει στα μπατζάκια, χωρίς όμως να διαγράφει το σώμα σας και την γραμμή του ποδιού, γιατί αλλιώς θα είναι σαν ένα κανονικό τζιν σε πιο ίσια και άνετη γραμμή από αυτή του skinny jean.


Πώς να το φορέσετε:

Για αρχή γυρίστε το μέχρι το μήκος περίπου του αστραγάλου για να μην φαίνεται πολύ φαρδύ και για να σας δώσει την θηλυκότητα που σας κρύβει με τον όγκο του.

Αν θέλετε να δείξει πιο σέξι το look σας, ψηλοτάκουνα και σακάκι είναι ότι πρέπει σε συνδυασμό με μια καλή δερματίνη τσάντα και περιποιημένη κόμη και μακιγιάζ.

Πέδιλο, γόβα, μποτίνι, και φυσικά flat για πιο casual look.
Ουσιαστικά το σωστό σχέδιο είναι το κλειδί για ένα πετυχημένο ντύσιμο. Το πώς δηλαδή "κάθεται" πάνω στο σώμα της κάθε γυναίκας, αφού παντελόνι με παντελόνι ίδιου σχεδίου φυσικά και διαφέρει.

Έτσι μια φαρδιά παντελόνα μπορεί να "γεμίζει" παραπάνω μια γυναίκα από μια άλλη φαρδιά, ή ένα skinny παντελόνι να μην δείχνει τόσο ωραίο ακόμα και σε ένα αδύνατο σώμα σε σύγκριση με κάποιο άλλο στενό. Αποφασίστε λοιπόν το σχέδιο που θέλετε και ψάξτε το αρκετά για να κάθεται σωστά πάνω σας.

Δείτε κάθε πιθανό συνδυασμό και σχέδιο και εμπνευστείτε για το πώς θα φορέσετε το σχέδιο που ήδη έχετε ή σε ποιο θα επενδύσετε:













Πηγή: chicandsilk.com


Οι καλύτερες street εμφανίσεις με το αγαπημένο σας boyfriend jean Οι καλύτερες street εμφανίσεις με το αγαπημένο σας boyfriend jean Reviewed by Unknown on 3:02:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.