Φωτογραφίες από το δυστύχημα που «ξεκλήρισε» το συγκρότημα Viola Beach


Τραγικό τέλος για τους νεαρούς μουσικούς


Λίγες ώρες μετά την πρώτη εμφάνισή τους εκτός Ηνωμένου Βασιλείου- και τελευταίας της ζωής τους…- τα μέλη του συγκροτήματος Viola Beach βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στη Σουηδία.

Οι Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe, Jack Dakin και ο μάνατζέρ τους Craig Tarry, όλοι ηλικίας από 20 έως 33 ετών, έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε από γέφυρα σε κανάλι νότια της Στοκχόλμης.

Στη φωτογραφία που είναι πιθανότατα η τελευταία τους, οι νεαροί καλλιτέχνες ποζάρουν ανέμελοι διασκεδάζοντας στο καμαρίνι τους στο κέντρο του Norrkoping της Σουηδίας όπου εμφανίζονταν.



Την έβγαλε ο μουσικός John Olsson, μέλος της σουηδικής μπάντας Psykofant. «Τους άκουγα και σκεφτόμουν ‘αυτοί οι τύπο μπορούν να γίνουν πραγματικά μεγάλοι’», λέει ο 22χρονος στη Daily Mail για το συγκρότημα από το Warrington.



Το αυτοκίνητό τους έπεσε από ύψος 26 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο στο κανάλι περνώντας την μπάρα μιας κινητής γέφυρας.

«Για κάποιο λόγο, το αυτοκίνητο αυτό πέρασε μέσα από τις μπάρες και στην κυριολεξία κάτω από τη γέφυρα πέφτοντας στο κανάλι Σοντερτάλιε», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την μπάρα. Είχε κατέβει και τα φώτα ήταν αναμμένα. Άλλα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει δίπλα στην μπάρα».

Οι Viola Beach είχαν κάνει πρόσφατα μια ηχογράφηση για το BBC και επρόκειτο να εμφανιστούν στο μουσικό φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Facebook.




Φωτογραφίες από το δυστύχημα που «ξεκλήρισε» το συγκρότημα Viola Beach Φωτογραφίες από το δυστύχημα που «ξεκλήρισε» το συγκρότημα Viola Beach Reviewed by Unknown on 1:09:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.