Ελληνικής καταγωγής η 17χρονη που έγδυσε η Madonna στη σκηνή [φωτό-βίντεο]



«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον...» είπε η Madonna και με μία κίνηση κατέβασε το κορμάκι της 17χρονης κοπέλα που είχε ανεβάσει πάνω στη σκηνή, 

την ώρα που εμφανιζόταν στο κοινό του Brisbane στην Αυστραλία.

Χιλιάδες κόσμου είδαν το στήθος του νεαρού μοντέλου. Μάλιστα η διάσημη ποπ σταρ της είπε μετά: «Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση. Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα».


Πάντως η κοπέλα, που ονομάζεται Josephine Georgiou και είναι ελληνικής καταγωγής μιλώντας στην Courier Mail είπε:


«Είδα τη Μαντόνα να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε "σου αρέσει να χορεύεις; Η Μαντόνα σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή". Έτσι βρέθηκα δίπλα της στη σκηνή».


Η ίδια πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από ό,τι συνέβη καθώς με δηλώσεις της υποστήριξε ότι «δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα». «Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι - γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;» αναρωτήθηκε μιλώντας στην «Courier Mail» όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μηνύσει την Madonna αν και το αυστραλιανό δίκαιο της δίνει αυτή τη δυνατότητα.


Και η μητέρα της εξάλλου με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε ότι η κόρη της δεν εξευτελίστηκε, αντίθετα, όπως έγραψε «ενθουσιάστηκε και είχε την καλύτερη στιγμή της ζωής της».





Ελληνικής καταγωγής η 17χρονη που έγδυσε η Madonna στη σκηνή [φωτό-βίντεο] Ελληνικής καταγωγής η 17χρονη που έγδυσε η Madonna στη σκηνή [φωτό-βίντεο] Reviewed by Unknown on 7:05:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.