Χταπόδι ξυδάτο
Υλικά για 4-6 άτομα
1 χταπόδι μεγάλο
Το χταπόδι που θα αγοράσετε πρέπει να είναι καλά χτυπημένο.
Πλένετε καλά το χταπόδι και το βάζετε σε φαρδιά κατσαρόλα με ελάχιστο νερό, ξίδι και αλάτι.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράζει για περίπου 30 λεπτά ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει καλά.
Το βγάζετε, το αφήνετε να κρυώσει και βγάζετε την πέτσα του να μείνει λευκό. Το κόβετε σε φέτες, το βάζετε σε πιατέλα και το περιχύνετε με λαδορίγανη.
Χταπόδι ξυδάτο
Reviewed by Unknown
on
2:23:00 μ.μ.
Rating:
Δεν υπάρχουν σχόλια: