Επίσημο το Meizu Pro 6 με μεταλλικό σώμα και δεκαπύρηνο επεξεργαστή


Η Meizu ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα Pro 6, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει λίγο πρόωρα το Pro 5 το οποίο είχε ανακοινωθεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το Meizu Pro 6 διαθέτει μεταλλικό σώμα αλλά μικρότερη οθόνη. Αντί για την 5,7 ιντσών οθόνη του Pro 5 εδώ έχουμε οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED διαγωνίου 5,2 ιντσών, με προστασία Gorilla Glass 3 και ανάλυσης 1920 x 1080 pixels. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η οθόνη ενσωματώνει τεχνολογία 3D Press, δηλαδή αναγνωρίζει τα επίπεδα πίεσης που ασκούνται σε αυτή.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο 64μπιτος επεξεργαστής δέκα πυρήνων Mediante Helio X25 σε συνδυασμό με το Mali-T880 GPU για την απόδοση των γραφικών και πλαισιωμένος από μνήμη RAM μεγέθους 4GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 32GB και 64GB.



Τις φωτογραφικές ανάγκες του χρήστη καλύπτει αισθητήρας Sony IMX 230 ανάλυσης 21,16 Megapixel με σύστημα αυτόματης εστίασης λέιζερ και με Ring dual-tone flash, όπως το ονομάζει η Meizu. Η εμπρόσθια κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel.

Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.560mAh, μη αφαιρούμενη, ενώ παρέχεται και δυνατότητα ταχείας φόρτισης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κατασκευάστριας η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από το 0% στο 100% σε χρόνο μίας ώρας. Στη βάση της συσκευής βρίσκεται η υποδοχή USB 3.1 Type-C πλαισιωμένη με τα ηχεία του Pro 6.



Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο φυσικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη και σύμφωνα με την Meizu είναι σε θέση να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο σε χρόνο μόλις 0,2 δευτερολέπτων. Προσφέρει αναγνώριση 360 μοιρών και μπορεί να ρυθμιστεί για την υποδοχή έως και πέντε εναλλακτικών δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Meizu Pro 6 υποστηρίζει τις τεχνολογίες 4G LTE, Bluetooth 4.1, 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi ενώ το βάρος του φτάνει τα 160 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε πέντε εναλλακτικές χρωματικές επιλογές (Gold, Dark Gray, Silver, Red και Rose Gold).

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το Pro 6 θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα από τις 23 Απριλίου με την τιμή της έκδοσης των 32GB να ορίζεται στα 386 δολάρια και της έκδοσης των 64GB στα 433 δολάρια.



Επίσημο το Meizu Pro 6 με μεταλλικό σώμα και δεκαπύρηνο επεξεργαστή Επίσημο το Meizu Pro 6 με μεταλλικό σώμα και δεκαπύρηνο επεξεργαστή Reviewed by Unknown on 11:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.