10 Τέλειες φράσεις για τατουάζ!


Αποφάσισες να κάνεις τατουάζ, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις φράσεις που να σε αντιπροσωπεύουν; Εδώ, θα βρεις τέλειες ιδέες για να τολμήσεις! Τι θα επιλέξεις;




Ίσως από τις δυσκολότερες αποφάσεις, που έχεις να πάρεις στη ζωή σου είναι το τατουάζ που θα χτυπήσεις! Είναι ένα σχέδιο, που θα σε συντροφεύει για όλα τα χρόνια της ζωής σου!



Αν είσαι πιο πολύ κορίτσι των φράσεων και όχι των σχεδίων, παρακάτω θα βρεις πολλές ιδέες για να εμπνευστείς!


Τι φράση για tattoo να επιλέξω;
Ζήσε κάθε στιγμή





Το tattoo σε ελεύθερη μετάφραση λέει, “ζήσε τη στιγμή, γέλα κάθε μέρα και αγάπα απεριόριστα”. Βρες μια γραμματοσειρά που να τονίζει τις 3 βασικές λέξεις, που το απαρτίζουν και θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα!
Θα καταλάβεις όταν μεγαλώσεις!









Μάλλον από τις πιο πολυακουσμένες εκφράσεις, που λέει η Ελληνίδα μάνα. Σε αυτή την περίπτωση, με κάπως χλευαστικό τόνο με τη φράση να μετατρέπεται σε“μάλλον θα το καταλάβουμε, όταν μεγαλώσουμε” και φυσικά ένα φανταστικό σχέδιο να το συνοδεύει.
Disney tattoo





Για όλους τους λάτρεις των ταινιών κινουμένων σχεδίων, πιστεύω είναι η καλύτερη πρόταση για να χτυπήσουν πάνω τους! Αν αυτή η έκφραση για τατουάζ δεν ομορφαίνει τις μέρες σου, τότε ποια θα το κάνει;
Μετά από μια δύσκολη νύχτα…





Έρχεται μια φωτεινότερη μέρα!Το γνωμικό της αέναης υπομονής και επιμονής. Αν είσαι άτομο που δεν το βάζει κάτω και παραμένει αισιόδοξο στις δύσκολες στιγμές, θα σου ταιριάξει αφάνταστα.
Το πίστεψε και το κατάφερε





Ένα αγωνιστικό μήνυμα, θα έλεγα. Αν είσαι άτομο που βάζεις στόχους, επιμένει και τα καταφέρνει, μόλις βρήκες την καλύτερη έκφραση επίστηξης.
Η θέληση να ζήσεις





Πάντα θα ξεπερνάει την πιθανότητα να πεθάνεις. Κάπως μακάβριο, αλλά βαθυστόχαστο. Άλλωστε πάνω σου δεν μπορείς να βάλεις ότι και ότι!


Ονειρέψου σαν να ζεις για πάντα





Σε συνδυασμό με αυτή την υπέροχα σχεδιασμένη ονειροπαγίδα, θα αποτελέσει μάλλον την πιο τρέντυ επιλογή για quotes της φετινής σεζόν.
Ο πόνος που νιώθεις σήμερα είναι η δύναμη που θα έχεις αύριο





Μια παραλλαγή του “Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” που τραγουδούσε ο Προτοκάλογλου. Αν είσαι κορίτσι της μουσικής και έχεις περάσει πολλά, αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες, δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο για το τι ρητό για tattoo θα κάνεις.
Κάθε ημέρα είναι δώρο και όχι δικαίωμα





Μια τέλεια υπενθύμιση για να μην παίρνεις τίποτα δεδομένο και να εκτιμάς την κάθε στιγμή, καλή ή κακή!
Μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου





Ένα εξαιρετικό μήνυμα για τις γυναίκες που έχουν ή που δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Άσε που σίγουρα όποιος το διαβάσει, θα χαμογελάσει. Τέλεια επιλογή!


Πηγη


10 Τέλειες φράσεις για τατουάζ! 10 Τέλειες φράσεις για τατουάζ! Reviewed by Unknown on 11:32:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.