8 μυστικά που δεν θα σου πει καμία single γυναίκα


Υπάρχει μια πολύ παρεξηγημένη έννοια της γυναίκας που επιλέγει να είναι single. Δεν πρόκειται ούτε για μια γυναίκα μοναχική ούτε για κάποια που δεν θέλει να έχει έναν σύντροφο.


Είναι όμως η γυναίκα που μέχρι να βρει τον σύντροφο της ζωής της, έχει μια γεμάτη ζωή και την βιώνει στο έπακρο! Είναι εκείνη η γυναίκα που εργάζεται, έχει σπουδάσει και διεκδικεί κάθε μέρα την ζωή της αντί να περιμένει τον γαμπρό στο άσπρο άλογο!

Θέλει τον σύντροφο της ζωής της, θέλει οικογένεια, αλλά εν τω μεταξύ… είναι έχει φροντίσει να έχει μια ζωή γεμάτη φίλους, οικογένεια και δουλειά!


Έχει και τις δύσκολες στιγμές της αυτή η επιλογή, όμως όταν ζυγίζονται τα θετικά και τα αρνητικά, τα θετικά είναι εκείνα που υπερισχύουν… κι εδώ είναι 8 μυστικά μας και πώς να τα χειριστείτε..


1. Οι φίλοι μας είναι η οικογένειά μας


Θα θέλαμε να ξέρετε πως οι φίλοι μας για εμάς είναι όσο σημαντική είναι η οικογένειά μας, ο σύζυγος ή ο φίλος μας! Όταν δεν έχεις κάποιον σύντροφο στην ζωή σου, οι φίλοι σου είναι το στήριγμά σου στα δύσκολα, η παρέα σου στα γέλια και πάντα εκεί για σένα.
Η παρουσία τους είναι μεν διαφορετική αλλά όχι λιγότερο σημαντικοί.
Άλλωστε όπως λένε, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε στην ζωή μας!


2. Έχουμε κι εμείς αναπάντητα ερωτήματα


Επειδή είμαστε ανεξάρτητες, επειδή φροντίζουμε μόνες μας τις ζωές μας και τα προβλήματά μας δεν σημαίνει πως δεν έχουμε απορίες για την ζωή και τους.. άντρες!
Όταν δεν θα σας είναι κόπος λοιπόν θα θέλαμε να ξέρουμε… μπορούμε να σας τηλεφωνούμε πρώτες;
Έχετε πρόβλημα να σας ζητάμε εμείς να βγούμε;
Δεν θα μας πείραζε καθόλου να ξέρουμε…


3. Μας αρέσει κι εμάς να κάνουμε party…


Party αρραβώνων, bachelor party, party γάμου… να σας πούμε ένα μυστικό;;; Μας αρέσει κι εμάς να μας…γιορτάζουν που καταφέρνουμε και επιβιώνουμε σε αυτόν τον κόσμο!






4. Μας αρέσει η θηλυκότητα


Μπορεί να βλέπετε την δυναμική πλευρά μας στην δουλειά, την ανεξάρτητη πλευρά μας στην ζωή.. αυτό δεν σημαίνει πως δεν απολαμβάνουμε την θηλυκότητά μας. Αυτό δεν συμβαίνει πως διεκδικούμε κάτι από τον ρόλο τους αρσενικού. Μην μας μπερδεύετε με τις…”ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ”.. εμείς είμαστε οι γυναίκες της ζωής μας και το απολαμβάνουμε!


5. Υπάρχει μια ερώτηση που μας κάνει να θέλουμε να σας δώσουμε μπουνιά


Είτε πρόκειται για οικογενειακό τραπέζι, είτε για επαγγελματικό δείπνο, είτε ακόμα και για άγνωστους, όλοι παίρνουν το θάρρος να εισβάλλουν στην προσωπική σου ζωή για να ρωτήσουν “ακόμα μόνη;”
Ε ναι λοιπόν!! Ακόμα μόνη… μόνη.. ασυμβίβαστη κι ευτυχισμένη!!


6. Η αλήθεια είναι πως περνάμε καλύτερα όταν δεν είμαστε σε σχέση


Ή καλύτερα όταν δεν είμαστε στην σωστή σχέση. Ξέροντας πόσο καλά μπορούμε να περάσουμε με τους φίλους μας, τις παρέες μας αλλά ακόμα και με τον εαυτό μας.. δεν αρκούμαστε σε μια κακή σχέση απλά και μόνο για να λέμε πως είμαστε με κάποιον. Καλύτερα να περνάμε καλά μόνες μας παρά να βαριόμαστε με κάποιον!


7. Δεν έχεις ιδέα πόση δύναμη χρειάζεται..


Το να καταφέρνεις όχι απλά να επιβιώσεις όντας μόνη αλλά να ζεις όπως θες, σε κάνει ικανή και ενδιαφέρουσα. Ξέρεις πως δεν έχεις κανέναν για να βασιστείς και πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου! Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα, μαθαίνεις να τα κάνεις μόνη σου και το ανέκδοτο για το αυτοκίνητο που έμεινε από λάστιχο δεν δε αγγίζει καν γιατί ακόμα κι αυτό αν χρειαστεί, ξέρεις να το κάνεις! Μαθαίνεις, όταν τα πράγματα ζορίζουν, εσύ να γίνεσαι πιο ζόρικη.


8. Και το μεγαλύτερο μυστικό μας..; Η ανάγκη μας κάποιες φορές να είμαστε απλά.. αδύναμες!


Είμαστε περήφανες για την ανεξαρτησία μας, για την δυναμικότητά μας και για καθετί που έχουμε καταφέρει.. αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα θέλαμε να έχουμε έναν ώμο να ξαποστάσουμε ή ένα χέρι βοήθειας όταν πρέπει να φτιάξουμε εκείνο το έπιπλο του ΙΚΕΑ για παράδειγμα..


Είμαστε γυναίκες που ζούμε στο σήμερα αλλά ξέρουμε καλά τι θέλουμε από το αύριο της ζωής μας. Το ότι δεν συμβιβαζόμαστε, δεν σημαίνει πως ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα και τον Scott Kelly μαζί.. Ούτε θέλουμε μια σχέση για να είστε ο επαγγελματικός κατάλογος, ο ιατρικός σύλλογος και ο σύντροφός μας μαζί! Σημαίνει πως δεν κάνουμε εκπτώσεις στις αρχές μας και στα θέλω μας και προτιμούμε μια ανεξάρτητη αλλά ενδιαφέρουσα ζωή από ένα βασανιστικό και βαρετό “μαζί” και το κυριότερο, ξέρουμε την αξία μας και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που μας αξίζει!




8 μυστικά που δεν θα σου πει καμία single γυναίκα 8 μυστικά που δεν θα σου πει καμία single γυναίκα Reviewed by Unknown on 11:30:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.