Αυτά είναι τα 6 πιο συνηθισμένα στυλιστικά τρικ των σταρ του Χόλυγουντ!


Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα casual looks των πιο fashionable σταρ.


Πίσω από ένα εντυπωσιακό Red Carpet look κρύβονται πολλές ώρες περιποίησης, στυλίστες, make up και hair experts που επιμελούνται σχολαστικά την εικόνα της εκάστοτε λαμπερής σταρ.

Τι γίνεται όμως με τις street style φωτογραφίες τους, όπου επιλέγουν μόνες τους τα casual looks μιας καθημερινής εξόδου;

Εκεί, οι σταρ επιστρατεύουν την εμπειρία τους δίπλα σε διάσημους στυλίστες και κάνουν πράξη τα σημαντικά style tricks που μαθαίνουν από εκείνους!

Ανακαλύψαμε τα 6 πιο συνηθισμένα τρικ των celebrities για καθημερινά σύνολα με απαράμιλλο στυλ και σου τα αποκαλύπτουμε:

#1 Αντικατέστησε το κλασσικό σου τζην με ένα χαλαρό δερμάτινο παντελόνι, για statement εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ:

#2 Φόρεσε το φλοράλ φορεματάκι σου κάθε σεζόν, ποντάροντας σε μια ταμπά, oversized ζώνη για να τονίσεις τις θηλυκές σου καμπύλες:

#3 Ένα total black look αναβαθμίζεται στη στιγμή, με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα:

#4 Μετάτρεψε την εσάρπα σου στο πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, καλύπτοντας με αυτή το πάνω μέρος του συνόλου σου:

#5 Για ένα extra θηλυκό και κομψό λουκ πόνταρε σε ένα συνδυασμό soft pink αποχρώσεων:

#6 Το τσαντάκι μέσης επιστρέφει δυναμικά από τα 90’s και γίνεται ο σύμμαχός σου για μοναδικές casualεμφανίσεις:


Αυτά είναι τα 6 πιο συνηθισμένα στυλιστικά τρικ των σταρ του Χόλυγουντ! Αυτά είναι τα 6 πιο συνηθισμένα στυλιστικά τρικ των σταρ του Χόλυγουντ! Reviewed by Unknown on 10:15:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.