Τα σενάρια για την αιτία της συντριβής του αεροσκάφους στη Ρωσία


Το αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς το Ροστόφ της Ρωσίας, συνετρίβη και νεκροί είναι και οι 62 επιβαίνοντες!

Τι λένε τα σενάρια για την αιτία του δυστυχήματος;

Το αεροπλάνο της εταιρείας flydubai συνετρίβη με την επαφή του με το έδαφος και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από μία ώρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews, το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση εκατό μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης, κατά την δεύτερη απόπειρά του να προσγειωθεί σε συνθήκες κακής ορατότητας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί έβρεχε καταρρακτωδώς στο Ροστόφ επί του Ντον ενώ προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους είχε εκδοθεί από το τοπικό παράρτημα του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Η ρωσική Επιτροπή Ερευνών ανακοίνωσε ότι εξετάζει ως πιθανότερες αιτίες του δυστυχήματος ένα σφάλμα του πιλότου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ή κάποια τεχνική βλάβη.

Ακόμα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24 ένας κυβερνήτης του Ροστόφ, ο Βασίλι Γκολούμπεβ, οι αεροδιάδρομοι στο αεροδρόμιο είχαν ανασκευαστεί τον περασμένο χρόνο, σημειώνοντας πως βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.



Τα σενάρια για την αιτία της συντριβής του αεροσκάφους στη Ρωσία Τα σενάρια για την αιτία της συντριβής του αεροσκάφους στη Ρωσία Reviewed by Unknown on 9:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.