Ήττα με κατεβασμένα…χέρια για τον Ηρακλή στην Λεωφόρο



Για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη έμεινε ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκ, αφού έχασε και από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με το ντροπιαστικό

4-0. 

Ο "Γηραιός" πραγματοποίησε μία απ' τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις και ηττήθηκε δίκαια απ' τους ανώτερους "πράσινους". Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μπέργκ (2) και Μολέντο (2).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα αφού μόλις στο 8' κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του Εβαγκελίστα από τον Τσιλιανίδη. Ο Μπέρκ ανέλαβε την εκτέλεση, αστόχησε αλλά πήρε ο ίδιος το "ριμπάουντ" και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Οι "πράσινοι" είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και στο 19' απείλησαν ξανά με το δυνατό σουτ του Εβαγκελίστα που δεν ανησύχησε τον Χουάντερσον. Οι "κυανόλευκοι" αρκέστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά απ' το 27' ο αγώνας τελείωσε για αυτούς. Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μολέντο έπειτα από σέντρα του Εβαγκελίστα. Ο Ηρακλής έγινε απειλητικός για πρώτη φορά στον αγώνα στο 35', όταν ο Κυριακίδης έκανε την σέντρα απ' τα δεξιά και ο Μοντέιρο έπιασε το εναέριο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κυανόλευκοι" ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και μέσα σε δύο λεπτά (47' και 49') απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Στιλ. Πρώτα με την παράλληλη μπαλιά του Βέλιου μέσα στην μικρή περιοχή που απομάκρυνε με τάκλιν ο Μέστο και στη συνέχεια με την κεφαλιά του Βέλλιου που απομάκρυνε εντυπωσιακά ο πορτιέρο των γηπεδούχων, φάση που διακόπηκε όμως για οφσάιντ. Στο 56' ήρθε η απάντηση από τους "πράσινους" με τον Μπέργκ να φτάνει κοντά στο να πετύχει το 2ο γκολ του για σήμερα, ο Χουάντερσον όμως τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει τον "Γηραιό" με σκοπό να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη όμως στο 64' ο Μπέργκ σημάδεψε και πάλι άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Σουηδός επιθετικός δεν αστόχησε και αφού πέρασε την μπάλα κάτω απ' τα πόδια του Καρασαλίδη, πλάσαρε τον Χουάντερσον και με το 2ο του γκολ στον αγώνα έκανε το 3-0. Η άσχημη βραδιά για τον Ηρακλή δεν είχε τελειώσει και στο 72' η ομάδα του Νίκου Παπαόπουλου δέχτηκε και 4ο γκολ, ξανά από τον κεντρικό αμυντικό Μολέντο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Λέτο και εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του πορτιέρο του "Γηραιού", κάνοντας το 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με τους "κυανόλευκους" να μην γλιτώνουν ακόμα μία ντροπιαστική ήττα στην Αθηνά στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Ευανζελίστα (65' Αμπέντ), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (81' Μπουμάλ), Λέτο, Μπεργκ (74' Μαμούτε)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμάντας (81' Ζαμπαζης), Ιντζόγλου (71' Στάμου), Κυριακίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο,Τσιλιανίδης (46' Μπουλούτ), Βέλλιος



Ήττα με κατεβασμένα…χέρια για τον Ηρακλή στην Λεωφόρο Ήττα με κατεβασμένα…χέρια για τον Ηρακλή στην Λεωφόρο Reviewed by Unknown on 9:35:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.